Srbský útočník Luka Jovič: Na ruke nosí 95 000 eur!

Možno sú to hodinky, ktoré im majú v Katare priniesť šťastie! Bývajú súčasťou imidžu viacerých futbalistov. Niektorí razia teóriu, že ...
  • Zdroj: instagram/sat_na_ruci

Možno sú to hodinky, ktoré im majú v Katare priniesť šťastie! Bývajú súčasťou imidžu viacerých futbalistov. Niektorí razia teóriu, že čím sú drahšie, tým väčšia osobnosť ich má na ruke. Aj hráči Srbska prileteli na MS s peknými kúskami. Ak podliehajú poverčivosti, zatiaľ to nemalo žiadaný efekt.

Srbom totiž v úvodnom dueli proti Brazílii (0:2) nepomohla na trávniku ani svätená voda. Hoci sa päťnásobní majstri sveta pomalšie rozbiehali, nakoniec dosiahli očakávané víťazstvo. Balkánci majú šancu na reparát zajtra predpoludním proti Kamerunu. V Katare sa najdrahšími hodinkami pýši útočník Luka Jovič. Jeho Patek Philippe Aquanaut, model z ružového zlata s čokoládovým ciferníkom, stojí 95 000 eur. Ohuroval nimi už počas angažmánu v Reale Madrid, kde sa nepresadil a v lete prestúpil do Fiorentiny.

Obranca Filip Mladenovič si tiež rád potrpí na luxus. Cena jeho rolexiek v ružovom zlate s olivovo-zeleným pozadím sa pohybuje na úrovni 60 000 eur. O niečo menej náročný je tandem Filio Duričič - Dušan Vlaovič. Ich rolexky s keramickým rámom a bielym ciferníkom vyjdú na približne 30 000 eur.

Niektorí srbskí reprezentanti nechali drahé hodinky doma a nahradili ich inteligentnými. Sú celosvetovým hitom a často sa nosia k oblekom. Apple sú najpredávanejšími hodinkami tohto storočia. Pre jeden z modelov týchto smart hodiniek sa rozhodol útočník londýnskeho Fulhamu Aleksandar Mitrovič, ktorý za ne zaplatil 500 eur. 
 

AKÉ MAJÚ HODINKY?

Meno hráča - Značka - Cena

Luka Jovič - Patek Philippe - 95 000 €

Filip Mladenovič - Rolex Day-Date - 60 000 €

Dušan Vlaovič - Rolex Daytona - 30 000 €

Aleksandar Mitrovič - Apple Watch Series - 7 500 €

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});