Attila Végh pocíti odklon sponzorov: O koľko peňazí príde na reklame?

Príde o balík peňazí! MMA zápasník Attila Végh prišiel pre verejnú podporu Petra Pellegriniho o spolupráce s troma firmami, na ktorých ...

Príde o balík peňazí! MMA zápasník Attila Végh prišiel pre verejnú podporu Petra Pellegriniho o spolupráce s troma firmami, na ktorých si vedel slušne zarobiť.

Fotogaléria

„Naším cieľom je šíriť zodpovednú, relevantnú, rešpektujúcu a apolitickú komerčnú komunikáciu. Všetky naše posolstvá sa riadia prísnym Etickým kódexom, ktorého zásady vyžadujeme dodržiavať aj od našich obchodných partnerov. Z tohto dôvodu sme zastavili ďalšie komerčné aktivity s Attilom Véghom,“ znelo vo vyhlásení pivovaru.

Bojovník určite vníma stratu sponzorov, no podľa vlastných slov sa to momentálne snaží nedržať v hlave a sústredí sa na svoj blížiaci zápas. „Vôbec to neriešim a sústredím sa hlavne na seba. Keby toto riešim, tak sa neviem sústrediť na seba a tým pádom som v hlave úplne vypnutý. Momentálne mám v hlave len zápas s Karlosom a nezaujímajú ma ostatné veci,“ povedal pred pár dňami pre sport24.sk.

Otvorili sa mu dvere do sveta šoubiznisu

Végh viackrát hovoril na tému zárobkov na sociálnych sieťach, ktorými si zarobí lepšie ako v klietke. „Ja som si to uvedomil vďaka tomu, že celý život som zo zápasenia nič nezarobil. Prišlo to vtedy, keď som vyhral Zápas storočia a vedel som, že sa mi tým otvoria dvere do sveta šoubiznisu a reklamného sveta,“ hovoril Attila v podcaste rapera Rytmusa a na rovinu dodal: „Tento šport je šoubiznis a keď chce z toho človek žiť, musí si to uvedomiť.“

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});