Má to Škriniar v Paríži zrátané? Veľká nespokojnosť, hľadajú za neho náhradu

Slovenský obranca Milan Škriniar má v Paríži poriadne komplikovanú situáciu! Pod Eiffelovou vežou sa špekuluje o jeho možnom konci v ...
  • Zdroj: SITA/AP

Slovenský obranca Milan Škriniar má v Paríži poriadne komplikovanú situáciu! Pod Eiffelovou vežou sa špekuluje o jeho možnom konci v tíme PSG. S jeho výkonmi panuje veľká nespokojnosť a dokonca má už klub za neho hľadať aj náhradu.

FOTOGALÉRIA: Milan Škriniar

Slovenský obranca Milan Škriniar to má podľa francúzskych médií v Paríži už zrejme zrátané. Dôvodom je veľká nespokojnosť s jeho výkonmi, ktoré predvádza v drese PSG. "Jeho nedostatok herného času sa dá ľahko vysvetliť zranením ľavého členka, ktoré ho pripravilo o tri mesiace hrania,” píše francúzsky novinár Loic Tanzi z L´Equipé.

Milan Škriniar podstúpi na budúci týždeň v katarskej Dauhe operáciu zraneného ľavého členka.
Taký náklad Škriniar ešte nedostal: Nešikovnosťou zavinil gól, stopka proti Barcelone? Zobraziť článok

Škriniara na niekoľko mesiacov vyradilo z hry spomínané zranenie članka. Od svojho návratu nemá stabilné miesto v základnej jedenástke, navyše podával veľmi nevýrazné výkony a nevyvaroval sa ani hrubých chýb. Vytláča ho dvadsaťročný mladík Lucas Beraldo, ktorého PSG priviedol v zime zo Sao Paula za 20 miliónov eur. "Návrat Škriniara je stále komplikovaný. S príchodom Lucasa Beralda je Slovák oveľa menej prítomný v základnej jedenástke Luisa Enriqueho,” všíma si L'Equipe. "Povráva sa, že trénerský tím nie je spokojný s jeho výkonmi v tejto sezóne."

Loic Tanzi dokonca informuje o tom, že vedenie PSG už hľadá za Milana Škriniara náhradu, ktorú by chcelo priviesť v letnom prestupovom období. "Vedenie klubu začalo hľadať nového hráča na jeho post v budúcej sezóne. Hľadajú niekoho, kto je schopný odohrať tie najdôležitejšie zápasy v roku." Sú dni slovenského reprezentačného kapitána v parížskom Parku princov definitívne spočítané?

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});