Zranil sa náš kľúčový obranca: Príde o šampionát v Česku?

Nepríjemná správa pre tím českého majstra i slovenských fanúšikov. Stredajší druhý finálový duel českej extraligy medzi Pardubicami a ...
  • Zdroj: profi media.cz

Nepríjemná správa pre tím českého majstra i slovenských fanúšikov. Stredajší druhý finálový duel českej extraligy medzi Pardubicami a Třincom (6:3) nedohral skúsený slovenský obranca v službách súpera Martin Marinčin (32). Ako to s ním vyzerá?

,,Keď som videl Marinčina na ľade, tak mi bolo zle-nedobre. Je to pre nás ťažká strata," povedal po zápase na tlačovej konferencie kouč Třinca Zděnek Moták.

Fanúšikov Třinca, ale aj slovenských zaujíma, ako vážne to je s Marinčinom a či ešte zasiahne do finálových bojov. A aj to či bude zdravotn v poriadku v prípade jeho účasti na májovom šampionáte v Ostrave. ,,Už vieme, ako na tom je, ale nechám si to pre seba, prepáčte," doplnil na margo slovenského beka tréner Třinca Moták. Uvidíme v najbližších dňoch či má bývalý hráč NHL po sezóne, alebo ešte zasiahne do hry a prípadne pocestuje aj na svetový šampionát.

Klub aktualizoval stav slovenského obrancu a z Třinca prichádzajú veľmi nepríjemné správy. Marinčin má prasknutý stavec, sezóna pre neho skončila a nemôže s ním počítať ani Craig Ramsay na majstrovstvách sveta v Česku, čo je obrovská škoda.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});