Végh je v šoku, pred zápasom storočia prišiel o sponzora: Dôvod? Názor na prezidenta!

Vytočený a sklamaný! Najznámejší slovenský reprezentant bojových športov Attila Végh (38) zostal v šoku. Prišiel totiž o sponzora! Dva ...

Vytočený a sklamaný! Najznámejší slovenský reprezentant bojových športov Attila Végh (38) zostal v šoku. Prišiel totiž o sponzora! Dva mesiace pred odvetným duelom s Karlosom Vémolom, ktorý bude na futbalovom štadióne Slavie Praha v Edene. Odvetu mnohí považujú za zápas storočia.

Fotogaléria

Dalo by sa to ustáť, no nie v tomto prípade!

Dôvodom takéhoto šokujúceho rozhodnutia značky Renault by mala byť verejná podpora novozvoleného prezidenta Petra Pellegriniho. Atilla sa pred voľbami verejne vyjadril na svojich sociálnych sieťach, že v nadchádzajúcich voľbách bude voliť Petra Pellegriniho. V maile je jasne napísané, že práve táto politická aktivita by mala byť hlavným kameňom úrazu. "Náš generálny riaditeľ ma upozornil, že naši ambasádori by mali zostať politicky neaktívni."

Attila Végh vs Karlos Vémola
Végh a Vémola si opäť zmerajú sily: Odveta bude na futbalovom štadióne! Kedy a kde? Zobraziť článok

V mailovej komunikácii bolo ďalej spomenuté, že táto podpora prezidenta by sa dala ustáť, no nie v tomto prípade. "Za toto sa ja neviem postaviť. Z môjho pohľadu nejde o rešpekt voči inému názoru. Ale o podporu strany, ktorá klame a je krivá." bolo uvedené v obdržanom maile.

Rozhnevaný a sklamaný Atilla si nebral servítku pred ústa!

Nasrdený Atilla po prečítaní mailu okamžite reagoval. Obdržaný mail prirovnal k návratu do komunizmu. "Vo svetle aktuálnych udalostí sa s vami potrebujem podeliť o skúsenosť, ktorá vo mne vzbudila pocit, že komunizmus sa vrátil." napísal Atilla na svojom Instagrame.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});