Pálffy úprimne o sexe pred zápasom: Keď sa mi stalo TOTO, skončil som s tým!

Legendárny slovenský hokejový útočník Žigmund Pálffy (51) bavil v podcaste Boris a Brambor s Mariánom Gáboríkom a Borisom Valábikom vtipnými ...
  • Zdroj: M. Hanko

Legendárny slovenský hokejový útočník Žigmund Pálffy (51) bavil v podcaste Boris a Brambor s Mariánom Gáboríkom a Borisom Valábikom vtipnými historkami. Jedna z nich sa týkala aj sexu pred zápasom. Po jednom nepríjemnom zážitku s tým skončil!

FOTOGALÉRIA: Žigmund Pálffy

Majster sveta z roku 2002 a legendárny útočník NHL má na konte nielen množstvo pamätných gólov a nazbieraných bodov, ale aj skvelých a vtipných príbehov. O niektoré sa podelil v rozhovore s Borisom Valábikom a Mariánom Gáboríkom v podcaste Boris a Brambor.

Sex iba raz v kariére

V "chlapskej" debate prišla reč aj na rituálny pred zápasom. "Sex? Raz som mal sex a potom som bol -3," povedal Pálffy a myslel tým mínus tri body. Bol na ľade, keď jeho tím dostal v zápase tri góly. "Ja osobne som bol zodpovedný za gól. Odvtedy koniec. Ale počul som, že boxeri aj pol roka pred zápasom nesexujú," priznal a Gáborík ho podpichol: "Bola to tá fitneska?" Pálffy sa ohradil: "Ale boha, ty si jak...!"

Na snímke bývalý hokejista Žigmund Pálffy, ktorého uviedli do Siene slávy Slovenského hokeja počas odovzdávania ocenení Hokejista roka 2022.
Pálffy zabával fanúšikov: S bonboniérou na pohreb? Filca chcel vyhodiť! Zobraziť článok

Faux pas s kolou

Žigo si zaspomínal aj na Los Angeles a prvú párty u spoluhráča Roba Blaka, ktorý kúpil luxusný dom na pobreží Kalifornie neďaleko Mariána Gáboríka. "On mal také drahé vína a ja som mal rád červené víno s kokakolou. Ja si to tam tak prelievam a on sa na mňa pozerá: "Kur.a, čo robíš? To je víno za 120 dolárov. Nabudúce ti kúpim čučo," porozprával hokejista.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});