Slafkovský bodoval v siedmom zápase po sebe, Nemec ukončil čakanie na ďalší zápis

Slovenský hokejový útočník Juraj Slafkovský (19) prispel jednou asistenciou k víťazstvu Montrealu na ľade Seattlu 5:1 v nočnom zápase NHL.
  • Zdroj: SITA/AP

Slovenský hokejový útočník Juraj Slafkovský (19) prispel jednou asistenciou k víťazstvu Montrealu na ľade Seattlu 5:1 v nočnom zápase NHL.

Hokejisti Tampy Bay bodoval v siedmom zápase po sebe, keď na ľade Anaheimu triumfoval 3:2 po predĺžení. Víťazný gól strelil po úniku Anthony Cirelli. Erik Černák nastúpil v prvej obrannej dvojci hostí s Darrenom Radyshom. Do kanadského bodovania sa nezapísal, no s časom 21:57 bol najvyťaženejší obranca Lightning.

Z triumfu na ľade súpera sa tešili aj hráči Dallasu, ktorí zvíťazili v Arizone nad domácimi Coyotes 4:2. Bolo to pre nich štvrté víťazstvo po sebe.

Hokejistom Floridy stačilo iba 15 striel na presvedčivé víťazstvo na ľade Philadelphie 4:1. Do streleckej listiny sa dvakrát zapísal útočník Sam Reinhart, ktorý prvýkrát v kariére strelil 50 gólov v sezóne.

Talentovaný Dalibor Dvorský po prvom hetriku v OHL.
Gólový koncert i magická séria! Dvorský opäť žiaril v zámorí Zobraziť článok

Rovnaký míľnik sa v nočnom zápase podaril aj útočníkovi Edmontonu Zachovi Hymanovi. Oilers však prehrali na ľade Ottawy 3:5, hoci súpera prestrieľali 36:16. Útočník "hurikánov" Jake Guentzel nepremenil trestné strieľanie, no pripísal si jednu asistenciu a od príchodu z Pittsburgu má na konte 12 bodov v ôsmich zápasoch.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});