Šarapovová zmenená na nepoznanie: Toto, že je ona?

Bývalá ruská tenistka Maria Šarapovová patrila medzi nielen najlepšie, ale aj najkrajšie hráčky na okruhu WTA. Na parížskom Fashion Weeku ...
  • Zdroj: Northfoto

Bývalá ruská tenistka Maria Šarapovová patrila medzi nielen najlepšie, ale aj najkrajšie hráčky na okruhu WTA. Na parížskom Fashion Weeku pôsobila na nepoznanie od čias, keď sa preháňala po tenisových kurtoch. Je to vážne ona?

FOTOGALÉRIA: Maria Šarapovová

Päťnásobná grandslamová šampiónka Maria Šarapovová ohurovala počas svojej aktívnej kariéry nielen skvelou hrou, ale aj svojou krásou. Štyri roky po skončení tenisovej kariéry sa venuje móde a biznisu. Nechýbala na prestížnej akcii Fashion Week v Paríži, kde strhla na seba pozornosť elegantným a štýlovým čiernym outfitom. Bola zmenená doslova na nepoznanie! Svoje spravil aj výrazný červený rúž v kombinácii s tmavým odtieňom vlasov. Tenisoví fanúšikovia si ju pamätajú ako blondínu.

Spoznali by ste ju? Najnovšie fotky zmenenej Marie Šarapovovej

Pôvabná Mirka, ktorá je partnerkou Rogera Federera, je rodáčkou z Bojníc.
Federerova Mirka starne do krásy: Rodáčka z Bojníc ukázala sexi telo! Zobraziť článok

Čiernou škvrnou na inak veľmi úspešnej kariére Šarapovovej bol pozitívny dopingový test v roku 2016. V jej tele našli stopy meldónia, ktorý zaradili na zoznam zakázaných látok začiatkom toho roku. Pôvodný trest znel dva roky, neskôr jej ho znížili na 15 mesiacov, pretože spomínanú látku údajne dostala na predpis od lekára. Kariéru ukončila skôr, ako pôvodne chcela, dôvodom boli chronické problémy s ramenom. V súčasnosti sa venuje svojmu podnikaniu a rodine, má syna Theodora.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});