V F1 sa formuje šokujúci prestup: Odíde Verstappen do tímu najväčšieho rivala?

V závere aktuálnej sezóny F1 vypršia zmluvy až 13 pretekárom, čo znamená, že v kráľovskej disciplíne motoršportu môže dôjsť k veľkým zmenám.
  • Zdroj: TASR/AP

V závere aktuálnej sezóny F1 vypršia zmluvy až 13 pretekárom, čo znamená, že v kráľovskej disciplíne motoršportu môže dôjsť k veľkým zmenám.

FOTOGALÉRIA: Max Verstappen

Tieto zmeny sa môžu dotknúť aj úradujúceho šampióna, pričom sa špekuluje, že v budúcej sezóne by mohol obliekať dres rivala z Mercedesu. K jeho prestupu môže prispieť aj nedávna aféra šéfa stajne RedBull, Christiana Hornera.

„Neexistuje medzi nami žiadna dohoda, budeme robiť to, čo je najlepšie pre Maxa. Naďalej však plne podporujeme rakúskemu tímu,” vyjadril sa Maxov otec Jos Verstappen pre portál Blick.

Christian Horner aktuálne čelí vyšetrovaniu kvôli údajnému sexuálnemu obťažovaniu jednej zo zamestnankýň tímu. Šéf tímu však odmieta opustiť svoju pozíciu a trvá na uplatnení klauzuly, vďaka ktorej má právo na nezávislé vyšetrovanie.

Podľa dostupných informácií tak celá situácia aktuálne vyzerá tak, že ak šéf majstrovskej stajne ostane vo svojej funkcii, Max Verstappen z RedBullu s najväčšou pravdepodobnosťou odíde.

Šimon Nemec sa po debute v NHL nevyhol mediálnym povinnostiam.
Tvrdé slová bývalej hviezdy NHL: TOTO si myslí o vyradení Nemca! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});