V najvyššej španielskej futbalovej súťaži tiekla krv: Čiarovú rozhodkyňu odviezla sanitka!

Na ten zápas určite nezabudni, zhodli sa tí, ktorí nešťastný moment z nedeľného duelu 26. kola La Ligy videli Real Betis – Athletic Bilbao ...
  • Zdroj: Northfoto

Na ten zápas určite nezabudni, zhodli sa tí, ktorí nešťastný moment z nedeľného duelu 26. kola La Ligy videli Real Betis – Athletic Bilbao (3:1). Treba jedným dychom dodať, že možno si z neho nebude čiarová rozhodkyňa ani nič pamätať!

Čo sa vlastne udialo? Asistentka hlavného rozhodcu Guadalupe Porrasovú Ayusovú v polovici prvého polčasu odviezla sanitka zo štadióna Benita Villamarína. Táto časť hry priniesla tri góly, jednu červenú kartu, ale toto všetko ostalo v tieni skúsenej arbiterky Guadalupe Porrasovej Ayusovej, ktorej zakrvavené fotografie obleteli celý svet. Nešťastnica sa tvrdo zrazila s kamerou pohybujúcou sa na čiare.

Brankár futbalistov Liberca Hugo Jan Bačkovský skončil v bezvedomí.
Dráma v českej lige: Mladému brankárovi Liberca išlo po údere od spoluhráča o život Zobraziť článok

Guadalupe dostala naozaj riadnu ranu od platformovej kamery DAZN, ktorá sa chystala zachytiť oslavu gólu, no omylom zasiahla čiarovú rozhodkyňu, ktorá utrpela zranenie tváre. Napriek úsiliu zdravotníkov prítomných na štadióne museli Porrasovú pre dlhú a krvácajúcu ranu v tvári odniesť na nosidlách a v sanitke zamierila do nemocnice. Jej miesto zaujal štvrtý rozhodca zápasu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});