Jamrichová zničila svoju súperku: Krok od finále Australian Open!

Slovenská tenistka Renáta Jamrichová postúpila suverénnym spôsobom do semifinále dvojhry junioriek na grandslamovom turnaji Australian ...

Slovenská tenistka Renáta Jamrichová postúpila suverénnym spôsobom do semifinále dvojhry junioriek na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne.

Fotogaléria

V pozícii nasadenej jednotky zvíťazila vo štvrťfinále nad štrnásťročnou držiteľkou voľnej karty Francúzkou Kseniou Jefremovovou 6:2, 6:1.

Zverenka trénera Jána Matúša si vylepšila svoje singlové maximum na úvodnom podujatí veľkej štvorky z minulého roka, keď bola medzi elitnou osmičkou. V dueli o postup do finále nastúpi v noci na piatok SEČ proti desiatej nasadenej Japonke Ene Kojkeovej, ktorá zdolala Rusku Vladu Minčevovú 7:6 (6), 6:0.

Šestnásťročná Slovenka obhajovala v Melbourne Parku vlaňajší titul v juniorskom debli, no v 2. kole prehrali s Britkou Isabelle Lacyovou s rusko-austrálskou dvojicou Kristiana Sidorovová, Maya Jointová 2:6, 4:6.

 Slovenská tenistka Renáta Jamrichová sa predstaví v semifinále juniorskej dvojhry i štvorhry na grandslamovom turnaji US Open.
Jamrichová postúpila do štvrťfinále: Vyrovnala vlaňajší singlový výsledok Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});