Zaujímavý rebríček: Kto je na zozname najviac nenávidených ľudí svetového futbalu?

Cesta na vrchol býva ťažká a zdĺhavá, pád dole je zvyčajne strmý a rýchly. Väčšina futbalistov, trénerov či funkcionárov roky pracuje ...
  • Zdroj: Getty Images

Cesta na vrchol býva ťažká a zdĺhavá, pád dole je zvyčajne strmý a rýchly. Väčšina futbalistov, trénerov či funkcionárov roky pracuje na tom, aby si dobrými výkonmi a vystupovaním získali sympatie fanúšikov a publicitu médií.

Na 7. mieste rebríčka figuruje hviezda saudskoarabského klubu Al-Nassr a päťnásobný držiteľ Zlatej lopty Cristiano Ronaldo. „Futbalová veľkosť v žiadnom prípade neznamená, že ste všeobecne obľúbený. V hre Portugalčana vždy existovala jasná stopa arogancie a vysoko postavené argumenty, ako napríklad tie, ktoré viedli k jeho odchodu z Manchestru United v roku 2022,“ napísal FourFourTwo.

V očiach redaktorov magazínu sa na vrchol rebríčka najnenávidenejších ľudí vo svetovom futbale dostal bývalý anglický hráč a neskôr tréner Joey Barton. Dôvodov na nepopulárne víťazstvo bolo počas jeho hráčskej či trénerskej kariéry podľa autorov poradia viac ako dosť - početné násilnosti na ihrisku i mimo neho, útoky na futbalistky na sociálnych sieťach, porušenie zákazu tipovania zápasov či trénerské prirovnanie hry jeho mužstva k holokaustu.

TOP 10 najnenávidenejších ľudí zo sveta futbalu podľa FourFourTwo:

1. Joey Barton

2. Sepp Blatter

3. Harald Schumacher

4. Michel Platini

5. El Hadji Diouf

6. John Terry

7. Cristiano Ronaldo

8. Luis Suarez

9. Pete Winkelman

10. José Mourinho

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});