Druhé kolo, druhý konflikt: Djokovič opäť neudržal nervy na uzde a pustil sa do fanúšika!

Balkánsky temperament sa nezaprie! Stretnutie medzi Novakom Djokovičom (36) a Alexeieom Popyrinom (24) bolo veľmi emotívne, a to najmä ...
  • Zdroj: TASR/AP

Balkánsky temperament sa nezaprie! Stretnutie medzi Novakom Djokovičom (36) a Alexeieom Popyrinom (24) bolo veľmi emotívne, a to najmä kvôli austrálskym fanúšikom, ktorí hnali svojho miláčika proti obrovskému favoritovi. S jedným z nich sa hviezdny Srb navyše v priebehu štvrtého setu dostal do slovného konfliktu.

FOTOGALÉRIA: Djokovič opäť neudržal nervy na uzde a pustil sa do fanúšika!

Djokovič zviedol s Popyrinom na kurte ťažkú bitku. Svojho súpera zdolal v štyroch setoch, pričom duel sa lámal v tretej sade, ktorú ovládol až v tajbrejku a odvrátil v ňom štyri brejkbaly. Celý zápas ale svetová jednotka nebojovala len s talentovaným tenistom, ale taktiež s domácimi fanúšikmi.

K jednému z incidentov došlo za stavu 2:2 v štvrtom sete. Fanúšik pokrikoval na Djokoviča, čo sa kontroverznému Srbovi rozhodne nepáčilo a vydal sa za ním. „Povedal som mu, nech príde sem a povie mi to do očí. Zrazu mu však chýbala odvaha," prezradil v rozhovore pre Eurosport víťaz 24 grandslamových titulov. 

Novak Djokovič vyletel na jednu z fanúšičiek v hľadisku Australian Open.
Djokovičovi rupli nervy: Vulgárne vynadal dievčaťu, to sa rozplakalo Zobraziť článok

​S výkrikmi z tribún sa Djokovič potýkal v priebehu celého stretnutia. „Ľudia pravidelne robia hluk medzi prvým a druhým servisom. Je to tak, ako to je. Je to grandslam, je to boj," povedal hviezdny tenista a ďalej pokračoval: „Nebola to pre mňa dobrá atmosféra, ak mám byť úprimný. Musíte ale nájsť cestu k víťazstvu a prijať podmienky, v ktorých hrajete." 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});