Trénerovi v zámorí rupli nervy: Po faule na Slováka zaútočil na rozhodcov

Rupli mu nervy. Tréner zámorského stredoškolského tímu JSerra, v ktorom pôsobí aj slovenský basketbalista Sebastian Rančík (17), inak ...
  • Zdroj: instagram/sebastian_rancik_22

Rupli mu nervy. Tréner zámorského stredoškolského tímu JSerra, v ktorom pôsobí aj slovenský basketbalista Sebastian Rančík (17), inak syn bývalého skvelého basketbalisti Martina Rančíka, Keith Wilkinson sa poriadne vytočil.

FOTOGALÉRIA: Sebastián Rančík

Nepáčilo sa mu, že rozhodcovia pri dvojtakte neodpískali faul práve na Rančíka. Wilkinson vybehol okamžite na palubovku smeroch k rozhodcom, vyzul si tenistku a hodil ju smerom k rozhodcom.

Nemeckí hádzanári si pred fantastickou kulisou poradili so Švajčiarmi.
Slovák Vladimír Rančík svedkom svetového rekordu: Na hádzanej 53 586 divákov! Zobraziť článok

Kto sa stane najlepším športovcom Slovenska za rok 2023?
Predstavili desiatku najlepších športovcov Slovenska: Kto sa stane víťazom? Zobraziť článok

Keď rozhodcovia hru prerušili a kouč tímu JSerra sa pobral späť na lavičku, zdalo sa, že sa celá situácia už upokojí, Opak bol ale pravdou. Wilkinson si vyzul aj druhú tenisku a hodil ju o zem. Za svoje správanie sa ho rozhodcovia vylúčili.

 

 

„Bol som frustrovaný zo situácie okolo faulu. Hodil som teniskou, pretože som si myslel, že ma to nebude stáť toľko ako stolička. Ak by som hodil stoličkou a tá by zničila palubovku, pravdepodobne by ma obvinili a zažalovali,“ povedal po zápase tréner Wilkinson.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});