Novoročný darček? Vnadná boxerka provokuje fanúšikov: Pridajte sa ku mne!

Niekdajšia svetová šampiónka v boxe Ebanie Bridgesová na Nový rok pohostila svojich obdivovateľov na Instagrame pikantnou fotografiou ...
  • Zdroj: Instagram/@ebanie_bridges

Niekdajšia svetová šampiónka v boxe Ebanie Bridgesová na Nový rok pohostila svojich obdivovateľov na Instagrame pikantnou fotografiou v spodnej bielizni.

FOTOGALÉRIA: Ebanie Bridgesová

Od nadšených fanúšikov sa dozvedela, že môže pokojne skončiť s kariérou vo sfére bojových športov a stať sa prvotriednou modelkou.

Bridgesová prišla v decembri o svoj opasok IBF v bantamovej váhe po tom, ako utrpela porážku na body vo svojom jedinom zápase v roku 2023. Blonďavú bombardérku deklasovala Miyo Yoshidová v San Franciscu rok a pol po tom, ako získala titul proti Marii Cecilii Romanovej.

Skúsenú 37-ročnú bojovníčku trápili zdravotné komplikácie, no napriek tomu zostala optimistická. Na sociálnej sieti Instagram zverejnila na Nový rok poriadne pikantný príspevok. Sporo odetá Austrálčanka pózovala na okennej rímse v bielej spodnej bielizni a predviedla svoju úžasnú postavu a obrovské prednosti.

V popise sa však nevenovala zhodnoteniu uplynulých dvanástich mesiacov z pohľadu boxerskej kariéry. Cieľom bolo spropagovať svoj účet na OnlyFans predplatnej službe pre dospelých. „Ďakujem všetkým, ktorí podporovali moju cestu počas uplynulého roka. Rada som spoznala všetkých mojich verných predplatiteľov. Pre všetkých, ktorí sú stále zvedaví, ale ešte sa neodhodlali, práve som spustila mega zľavy na mojom profile. Príďte sa ku mne pridať,“ lákala najmä mužskú časť osadenstva podporovateľov.

Párik si vyrazil na romantickú večeru.
Manželka Vémolu prehovorila: TAKTO zareagovala na prekvapivé KO Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});