Zámorím otriasa ohavná vražda: Hráč NBA s priateľkou surovo zavraždili prostitútku!

Všetko mali dôkladne naplánované... Dnes už bývalý hráč zámorskej NBA Chance Comanche sa priznal, že so svojou partnerkou hrôzostrašným ...
  • Zdroj: TASR/AP

Všetko mali dôkladne naplánované... Dnes už bývalý hráč zámorskej NBA Chance Comanche sa priznal, že so svojou partnerkou hrôzostrašným spôsobom zavraždili prostitútku.

Definitívne pochoval svoju sľubne rozbehnutú basketbalovú kariéru. Chance Comanche odohral medzi svetovou elitou jediný zápas v drese Portlandu. Neskôr sa presunul do Sacramenta, kde však do súťažného zápasu nenaskočil. Ďalší duel v NBA už zrejme na svoje konto nepridá.

Američan mal podľa zahraničných médií spolu so svojou priateľkou Sakari Harndenovou surovo zavraždiť ženu. Polovička športovca sa živí ako prostitútka, pričom s jednou zo svojich kolegýň sa pohádala z poriadne bizarných príčin – kvôli luxusným hodinkám značky Rolex.

Krutú a neetickú pomstu si dvojica dôkladne naplánovala. Comanche mal Marayn Rodgersovú vylákať na sexuálne rande. Keď nastúpila do jeho auta, uškrtil ju HDMI káblom. Na mieste činu bola prítomná taktiež Harndenová, ktorá mu v skutku pomáhala. Spôsob vraždy si mali vopred vzájomne prebrať v rámci textových správ. Mŕtve telo mali hodiť do priekopy a zakryť kameňmi.

Vladislav Larin patrí k najlepším taekwondistom sveta.
Prvý neutrálny Rus na OH 2024, ktorý kole oči nielen Ukrajincom: Organizoval zbierku na podporu špeciálnej operácie Zobraziť článok

 

 

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});