Desivé zábery: Dostal spŕšku rán, mladý boxer († 14) zomrel

Obrovská tragédia otriasla svetom bojových umení! Po spŕške tvrdých rán zomrel talentovaný ruský boxer Timofej Šardin  († 14).
  • Zdroj: iStock

Obrovská tragédia otriasla svetom bojových umení! Po spŕške tvrdých rán zomrel talentovaný ruský boxer Timofej Šardin († 14).

Obrovská tragédia! Vo finále boxerského turnaja v Rusku dostal Timofej Šardin († 14) spŕšku poriadne tvrdých úderov. Zdalo sa, že tento uragán ustál, ale zrazu sa začal v ringu potácať, zacúval k povrazom a skolaboval. Podľa všetkého spravil rozhodca chybu v tom, že borcov od seba neodtrhol už skôr a nechal do Šardina mlátiť zbytočne dlho.

Jeho súper začal najskôr oslavovať výhru, ale keď si uvedomil, že s jeho súperom je zle, prišiel na pomoc. Šardina začali ošetrovať v ringu, no pri prevoze do nemocnice v sanitke zomrel. "Keď ten chlapec začal byť mimo, rozhodca zápas hneď neukončil. Aj preto prepásol niekoľko rán. Jeho súper bol naviac menší a v ten moment ho udrel na pečeň," cituje The Sun jedného z očitých svedkov tragického incidentu.

"14-ročný boxer stratil vedomie počas finále mestského šampionátu a následne zomrel v sanitke. Sledujem to video a neviem si predstaviť, ako sa teraz súper zosnulého musí cítiť," reagoval ruský novinár Alexander Ljutikov, ktorý zverejnil video tragického incidentu na sociálnej sieti telegram.

Situáciu rieši aktuálne polícia. Okolnosti tohto incidentu boli zvláštne, podľa očitých svedkov deti v panike vybiehali bez búnd do 14-stupňového mrazu, dožadovali sa otvorenia závory do hotela, v ktorom sa turnaj konal. Napokon závoru zdvihol až jeden z prítomných dospelých. "Hanba tomu hotelu. Deti bežali von bez búnd, aby mohla sanitka prísť mladíkovi na pomoc. Až jeden z dospelých mužov závoru nadvihol a umožnil sanitke priechod," cituje The Sun jedného zo svedkov incidentu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});