Športovú kariéru vymenila za porno: Kráska bola najhľadanejšia žena sveta, teraz skončila v base!

Americkú wrestlerku Tammy Sytch (50) odsúdili na 17 rokov väzenia za spôsobenie dopravnej nehody, pri ktorej zomrel 75-ročný muž.
  • Zdroj: TASR/AP

Americkú wrestlerku Tammy Sytch (50) odsúdili na 17 rokov väzenia za spôsobenie dopravnej nehody, pri ktorej zomrel 75-ročný muž.

FOTOGALÉRIA: Tammy Sytch

Sytch patrila počas deväťdesiatych rokov k najväčším športovým hviezdam, preto bola najvyhľadávanejšou ženou sveta (v roku 1996) na známom internetovom vyhľadávači AOL.

Američanke sa však kariéra úplne rozpadla po tom, čo sa dostala do problémov s drogami a milostnými aférami. Vykopli ju z najelitnejšej organizácie WWE a potom začala natáčať filmy pre dospelých.

Zatkli ju za drogy a držanie zbraní a teraz bude musieť ísť na dlhých 17 rokov do väzenia. Bola uznaná vinnou z toho, že vlani v marci na Floride spôsobila dopravnú nehodu, pri ktorej zahynul 75-ročný Julian Lasseter.

Podľa policajných správ Sytch šoférovala Mercedes, keď sa zrazila s autom, ktoré stálo na semafore. V tomto vozidle bol Lasseter, ktorý na mieste zomrel. Natrvalo jej odobrali vodičský preukaz.

Podľa TMZ sa Sytch na súde rozplakala a ospravedlnila sa za svoje činy. „Viem, že moje slová nestačia, ale prosím vedzte, že na vás myslím každý deň. Urobím všetko, čo bude v mojich silách, aby som spravila v živote zmeny, aby sa mi to už nikdy nestalo. Prial by som si, aby som si s ním mohla vymeniť miesto," povedala Sytch rodine 75-ročnej obete.

Na archívnej snímke český komentátor Tomáš Lachman.
Český komentátor mal vážny úraz: Ochrnul a takmer nerozpráva! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});