Nová éra, veľký krok dopredu: Organizácia PML oznámila vstup na trh MMA! Čo všetko o tom vieme?

Nová éra, veľký krok dopredu, čo spojí bojové umenia pod jednu strechu. Také boli v posledných dňoch správy ohľadom situácii v najväčšej ...
  • Zdroj: PML

Nová éra, veľký krok dopredu, čo spojí bojové umenia pod jednu strechu. Také boli v posledných dňoch správy ohľadom situácii v najväčšej československej postojovej organizácii PML.

FOTOGALÉRIA: Oktagon

A po tlačovej konferencii je možné konštatovať, že sa fanúšikovia majú rozhodne na čo tešiť. Organizácia sa spolu s novým generálnym partnerom vydáva na cestu zmiešaných bojových umení. Ale to nie je ani zďaleka všetko.

Karlos Vémola s rodinou.
Vémola prichádza o člena rodiny: Nechcem byť pri tom! Zobraziť článok

Vedúci zástupca ligy Tomáš Tadlánek hneď v úvode ozrejmil nápad pridať pod hlavičku postojárskej organizácie aj zápasy v zmiešaných bojových umeniach. Plán vstúpiť na trh MMA sa v lige zrodil aj vďaka spolupráci s novým generálnym partnerom, stávkovou spoločnosťou FORTUNA:

„Musím povedať, že som veľmi rád, že PML posúvame zase na ďalšiu úroveň. Keď táto liga vznikala, prišli sme s revolučnými novinkami (ako napríklad s tým, pozn. red.), že máme dve váženia, ktoré mali zábraniť radikálnemu chudnutiu. Teraz ide o zápasy MMA, za čo vďačíme nášmu novému generálnemu partnerovi FORTUNE.“

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});