Sex na Rely Monte Carlo: Mladý pár si to rozdal hneď vedľa trate!

Pikantná Rely Monte Carlo! O poriadne vzrušenie sa v úvodnom podujatí tejto sezóny WRC v Monte Carle postarali dvaja diváci.
  • Zdroj: TASR/Oliver Ondráš

Pikantná Rely Monte Carlo! O poriadne vzrušenie sa v úvodnom podujatí tejto sezóny WRC v Monte Carle postarali dvaja diváci.

Tí priamo vedľa trate sexovali a nielenže im nevadili okoloidúci pretekári, ale ani ďalší diváci v blízkosti. Ich radovánky zachytil na kamere grécky jazdec Jourdan Serderidis a veru musel zostať poriadne zaskočený, keď videl dvojicu vedľa trate.

Na Dakare ako jedna rodina. Zľava: Novosád, Svitko a Kmeťko.
Mechanik Zlatko Novosád a fyzioterapeut Jakub Kmeťko odhaľujú: Ako sa staráme o Svitka v púšti? Zobraziť článok

Úvodné podujatie sezóny zvládol najlepšie francúzsky pretekár Sebastien Ogier na Toyote. Osemnásobný šampión tak dosiahol rekordný deviaty triumf na klasickej rely vo francúzskych alpách.

Ogier nie je od sezóny 2021 pravidelný účastník seriálu WRC, na monackej klasike však nechýbal od roku 2012. Tento rok bol na čele po každom zo štyroch dní a vyhral polovicu rýchlostných skúšok.

 

 

"Takéto momenty si musíme čo najviac užiť a preto sa vždy ukážeme, aby sme dosiahli takýto výsledok," uviedol Francúz pre AFP. V počte triumfov na Rely Monte Carlo prekonal krajana Sebastiena Loeba, najúspešnejšieho jazdca WRC vôbec.

Vydarený víkend pre Toyotu skompletizoval úradujúci majster Kalle Rovanperä z Fínska. Obsadil druhé miesto so stratou 18,8 sekundy a pre japonskú automobilku tak zariadil double. Pódium doplnil Belgičan Thierry Neuville na Hyundai so stratou 44,6 sekundy. Ďalším podujatím v kalendári WRC je tradične švédska snežná rely. Podujatie, ktoré sa koná len niekoľko stoviek kilometrov od polárneho kruhu, je na programe od 9. do 12. februára.

Rely Monte Carlo:

1. Sebastien Ogier (Fr./Toyota) 3:12:02,0 h, 2. Kalle Rovanperä (Fín./Toyota) +18,8 s, 3. Thierry Neuville (Belg./Hyundai) +44,6, 4. Elfyn Evans (V. Brit./Toyota) +1:12,4 m, 5. Ott Tänak (Est./Ford) +2:34,9, 6. Takamoto Kacuta (Jap./Toyota) +3:32,6

Celkové poradie: 1. Ogier 25 b, 2. Rovanperä 18, 3. Neuville 15  

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});