Trapas v televíznom štúdiu: Pred futbalom pustili divákom porno!

Trapas v priamom prenose! Televíznej stanici BBC sa podarilo poriadne faux pas.
  • Zdroj: Twitter/Martinelli Madness

Trapas v priamom prenose! Televíznej stanici BBC sa podarilo poriadne faux pas.

V predzápasovom štúdiu Anglického futbalového pohára medzi Wolverhamptonom a Liverpoolom sedela v štúdiu legenda anglického futbalu Gary Lineker. Alan Shearer bol zasa s mikrofónom na štadióne.

Keď v priamom prenose na obrazovke hovoril bývalý reprezentant Anglicka Gary Lineker ozvalo sa hlasné ženské stonanie, ktoré pripomínalo zvuk z porna. Zaskočený Lineker sa usmial.

Futbalista PSG Lionel Messi.
Lionel Messi sa zapísal do histórie PSG: Jeho dres sa vydražil za rekordnú sumu Zobraziť článok

„Neviem, či to doma počujete, ale netuším, kto má tie zvuky na svedomí,“ snažil sa situáciu odľahčiť Lineker. „Myslím, že je to niekoho telefón,“ dodal vzápätí.

Stanica BBC sa neskôr ospravedlnila a podľa agentúry Reuters začala vyšetrovanie. „Ospravedlňujeme sa všetkým, ktorých sa udalosť pri večernom prenose dotkla. Už zisťujeme, ako sa to mohlo stať,“ oznámila v prehlásení BBC.

 Olivia Dunneová je hviezdou sociálnych sietí.
Policajný zásah na súťaži gymnastiek: Tínedžeri si žiadali hviezdu sociálnych sietí! Zobraziť článok

Hlasité zvuky vychádzali z mobilného telefónu, ktorý nejaký vtipálek páskou prilepil ku kulisám štúdia. „Bola to celkom slušná sabotáž,“ napísal na sociálnu sieť Lineker, ktorý v minulosti hral za Leicester, Barcelonu, Everton či Tottenham.

 

 

K činu sa prihlásil youtuber Jarvo, vlastným menom Daniel Jaris. Ten v októbri dostal dvojročný zákaz vstupu na športové podujatia v Anglicku a Walesu za to, že v roku 2021 pri kriketovom zápase Anglicka a Indie vybehol na ihrisko a vrazil do jedného z hráčov.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});