Kuzminová prežila chvíle hrôzy: Jej syn Jelisej unikol o vlások tragédii

Má za sebou nepríjemný zážitok. Syn trojnásobnej olympijskej víťazky Anastasii Kuzminovej (38) Jelisej (16) ušiel iba o vlások vážnemu ...

Má za sebou nepríjemný zážitok. Syn trojnásobnej olympijskej víťazky Anastasii Kuzminovej (38) Jelisej (16) ušiel iba o vlások vážnemu zraneniu.

Fotogaléria

Syna najúspešnejšej slovenskej biatlonistky totiž na priechode pre chodcov takmer zrazil vodič. Našťastie išlo iba o „ťuknutie“ a Jelisej vyviazol z nehody bez zranenia. Veľa ale nechýbalo a všetko sa mohlo skončiť oveľa horšie. Rodáčku z ruského Ťumenu mrzí správanie sa vodiča. Preto sa rozhodla zareagovať prostredníctvom sociálnej siete.

„Včera večer na priechode pre chodcov neznámy uponáhľaný vodič “ťukol” do kolena môjho syna nárazníkom. Pokým sa Jelisej snažil spamätať zo šoku, vodič otvoril okno, vykríkol “pardón” a bez toho, aby sa spýtal, či je chalan v poriadku, ušiel z miesta činu,“ napísala rozhorčená Kuzminová na svojom facebookovom profile.

Anastasia žije v Banskej Bystrici s manželom Danielom, spolu vychovávajú syna Jeliseja a dcéru Oliviu. Svoju úspešnú kariéru ukončila v októbri roku 2019.

V týchto kopačkách končil svoju kariéru Jozef Štibrányi.
Legendárny futbalista Štibrányi sa pustil do vlády, siahla mu na dôchodok: Hanba! Zobraziť článok

Kuzminová sa rozhodla ukončiť kariéru po desiatich sezónach vo vrcholovom biatlone. Najväčšie úspechy dosiahla na olympijských hrách. Z každej olympiády sa vrátila minimálne s jednou zlatou medailou.

Dokonca na zlato premenila hneď prvý štart v rýchlostných pretekoch vo Vancouvri 2010. Zlato vybojovala aj v Soči 2014 a vlani v Pjongčangu 2018.

Celkovo má z OH šesť medailí, tri zlaté a tri strieborné. S touto bilanciou je najúspešnejším slovenským reprezentantom na olympiáde.

Z majstrovstiev sveta má tri medaily. Titul majsterky sveta získala až v roku 2019 v Ostersunde v rýchlostných pretekoch.

Na snímke slovenská lyžiarka Petra Vlhová.
Vlhová mení program, vynechá Cortinu: Kedy ju uvidíme opäť na trati? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});