Mladý americký basketbalista si poriadne zavaril: Na začiatku kariéry čelí vážnemu obvineniu

Basketbalista univerzitného klubu v Alabame Darius Miles (21) je obvinený z vraždy, ktorá sa stala neďaleko univerzitného kampusu v meste ...
  • Zdroj: TASR/AP

Basketbalista univerzitného klubu v Alabame Darius Miles (21) je obvinený z vraždy, ktorá sa stala neďaleko univerzitného kampusu v meste Tuscaloosa. Okamžite bol vylúčený z tímu.

San Antonio pred rekordnou diváckou kulisou nedokázalo zdolať Golden State Warriors.
Nový divácky rekord v NBA: Zápas Spurs proti Warriors pred očami takmer 70-tisíc fanúšikov Zobraziť článok

Basketbalista Darius Miles a jeho kamarát Michael Lynn (20) boli obvinení z vraždy po streľbe neďaleko univerzitného kampusu v meste Tuscaloosa v štáte Alabama. Podľa polície k streľbe došlo v nedeľu skoro ráno a bola pri nej zastrelená mladá 23-ročná žena.

„V tejto chvíli sa zdá, že jediným motívom bola drobná hádka, ktorú mali títo ľudia s obeťou vo štvrti Strip," povel kapitán tamojšej polície podľa ESPN. Mladíci mali podľa všetkého strieľať na cudzie auto a v dôsledku toho došlo k smrti

Miles bol hráčom basketbalového družstva Alabama Crimson Tide. Pred sobotným duelom klub oznámil, že kvôli zraneniu členka bude mimo hru do konca sezóny. Po incidente bolo jeho meno odstránené zo stránok športového oddelenia a univerzita uviedla, že bol vyhodený z kampusu a nefiguruje už ani na tímovej súpiske.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});