Urazený Ronaldo góly neoslavoval! Tie grimasy a gestá hovoria za všetko

Takmer celé osemfinále svetového šampionátu v Katare presedel na lavičke náhradníkov. Tréner Portugalska Fernando Santos vynechal svoju ...
  • Zdroj: SITA/AP

Takmer celé osemfinále svetového šampionátu v Katare presedel na lavičke náhradníkov. Tréner Portugalska Fernando Santos vynechal svoju najväčšiu hviezdu Cristiana Ronalda (37) v zápase proti Švajčiarsku (6:1) v základnej zostave. Na veľkom turnaji sa to stalo prvýkrát od ME 2008.

FOTOGALÉRIA: Cristiano Ronaldo

Napriek prepadu na klubovej úrovni bol v reprezentácii neohroziteľný. Až do včera. Santosovi sa nepáčila reakcia hviezdy na striedanie v poslednom stretnutí skupiny proti Južnej Kórei a proti Švajčiarsku ho nechal na lavičke.

Namiesto neho poslal na hrot mladíka Ramos (21) z Benficy Lisabon. A ten sa svojmu koučovi odvďačil najlepšie ako mohol. Zaznamenal prvý hetrik na prebiehajúcom šampionáte.

Marek Hamšík sa zápasom s Čile rozlúči so slovenskou reprezentáciou.
Súťaž k MS vo futbale 2022: Výhercovia dresov s podpisom Mareka Hamšíka Zobraziť článok

Urazený Ronaldo tak sledoval zápas z lavičky, na trávnik sa dostal až štvrťhodinu pred koncom zápasu. Jeho gestá a grimasy hovorili za všetko. Portugalská hviezda sa hnevala. Ronaldo ani neoslavoval góly svojho tímu, zakrýval si oči a z výraze tváre mu bolo vidieť hnev a nespokojnosť. Hviezda Ronaldo tak už nezhasína iba v Manchestri United, ale aj v reprezentácii...

MS vo futbale 2022: Online prenos zo zápasu Portugalsko – Švajčiarsko Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});