Dominika Mirgová v príprave na boxerský boj s Aless myslí na všetko: Videla som jej videá a hodnotím to takto!

Fight Night Challenge pre fanúšikov boxu a kvalitnej športovej šou pripravuje 27. decembra v priestoroch Bobyhall centra v Brne ďalší ...
  • 2Galéria
  • Zdroj: instagram/fightnightchallenge

Fight Night Challenge pre fanúšikov boxu a kvalitnej športovej šou pripravuje 27. decembra v priestoroch Bobyhall centra v Brne ďalší atraktívny event, na ktorom nebude chýbať okrem svetovo uznávaného bubeníka Martina Valihoru ani raper Rytmus.

Fotogaléria

Pre hudobný svet, bola rozhodne najviac prekvapujúca informácia o zápase v boxe medzi Dominikou Mirgovou a raperkou Aless.

Aless už dávnejšie priznala, že sa boxu venuje dlhšiu dobu a prípravu na súboj s Dominikou neberie osobne, aj napriek tomu, že dávnejšie mali medzi sebou obe menší spor. Dominika sa pripravuje v priestoroch Spartakus Fight Gym Trnava, kde nám priblížila svoje pocity z prípravy.

"Dva mesiace prípravy mám za sebou. Priznám sa, začalo ma to baviť, aj keď to je extrémne náročné. Myslím si, že v tom viem lepšie plávať. Nikdy som to nerobila, no už teraz mám pocit, že som v tom viac doma. Aless môže mať výhodu, že to robila už predtým. Videla som jej videá a mám pocit, že som sa technicky dostala minimálne na jej úroveň. Teraz už drilujeme rýchlosť a kondíciu."

Speváčka Dominika Mirgová
Dominika Mirgová sa postaví do ringu: Má poriadne tvrdý režim! Takto maká, aby sa zmenila na bojovníčku! Zobraziť článok

 

 

Dominika si tak jemne rýpla do svojej oponentky, ktorá nemusí byť pred zápasom i v ňom samotnom jej jedinou súperkou.

Dominika Mirgová (28)
Mirgová sa bude mlátiť s mladou reperkou: Takýto mám dôvod, prečo idem do ringu! Zobraziť článok

"Svoje dokáže spraviť aj hlava, ktorú nastavuje rovnako ako svoje telo. Ten stres pred zápasom môže spraviť svoje. Idem do niečoho, s čím som sa nikdy nestretla. Verím, že budem vedieť v deň zápasu, čo mám robiť, na to sa bude zameriavať posledný mesiac prípravy aj na tréningu a aj s mentálnym trénerom Radkom Šefčíkom. Je to super, vždy sa teším na každý telefonát s ním."

"Myslím, že mi to dáva veľa. Každý, kto sa musí pripraviť na podobnú športovú a psychickú záťaž v tak krátkom čase, by mal podľa môjho názoru spolupracovať s odborníkom v tomto smere," pokračovala v rozhovore úspešná speváčka.

Organizácia pre fanúšikov boxu a kvalitnej šou pripravila i súboj rapera Erika Tressora s Martinom Valihorom a v ringu by znova nemal chýbať ani Rytmus, ktorého súpera zatiaľ FNC nezverejnilo. Lístky na gala si môžete zakúpiť už teraz na predpredaj.sk.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});