Nová Katka po Saganovom boku: Peter strávil horúce chvíle na Ibize!

Slovenská cyklistická hviezda Peter Sagan (34) opäť rozvíril vlny, keď sa objavil po boku atraktívnej poľskej šampiónky Katarzyny Niewiadomovej ...

Slovenská cyklistická hviezda Peter Sagan (34) opäť rozvíril vlny, keď sa objavil po boku atraktívnej poľskej šampiónky Katarzyny Niewiadomovej (30) na exotickej Ibize! 

Fotogaléria

Kto je Kasia Niewiadomová?

Poľská profesionálna cyklistka, ktorá sa preslávila ako jedna z najlepších ženských jazdkýň vo svetovom pelotóne. Narodená v roku 1994, Niewiadomová je známa svojimi úspechmi v kopcovitých pretekoch a klasikách, kde si svojou výdržou a silou vyslúžila obdiv fanúšikov aj súperiek. Aby toho nebolo málo, je to navyše aj aktuálna víťazka ženskej Tour de France.

Neal Pionk (Winnipeg) a Martin Pospíšil (Calgary) v súboji pred bránkou.
Slovák v NHL dostáva náklad od fanúšikov: Idiotické, škodí celému tímu! Zobraziť článok

V priebehu kariéry vyhrala aj niekoľko ďalších prestížnych podujatí, vrátane Amstel Gold Race a niekoľkokrát skončila na pódiu v rámci ženských majstrovstiev sveta. Jazdí za tím Canyon//SRAM Racing, kde zastáva jednu z kľúčových úloh.

Jej manžel je Taylor Phinney, bývalý americký profesionálny cyklista, ktorý sa preslávil ako všestranný jazdec a časovkár. Phinney má na konte víťazstvá v národných šampionátoch a úspechy na medzinárodných podujatiach, vrátane etáp na Giro d'Italia. Po ukončení kariéry v roku 2019 sa začal venovať umeniu a kreatívnej činnosti, pričom zostáva aktívny v komunite cyklistov. Táto športová dvojica je známa svojím dobrodružným štýlom života a spoločnou vášňou pre cyklistiku a umenie.

Peter Ďuriš (vľavo) vysvetlil dôvod konca Martina Škrtela v Dunajskej Strede.
Škrtel sa pustil do Ďuriša za jeho slová o konci v Dunajskej: Ostro sa ohradil, ale... Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk