Schumacherova liečba už stála rodinu milióny: Predať museli vilu, lietadlo aj luxusné autá

Už takmer 11 rokov ho verejnosť nevidela. Je jedným z najtajomnejších športovcov planéty. Od nešťastnej lyžovačky Michaela Schumachera ...
  • Zdroj: getty images

Už takmer 11 rokov ho verejnosť nevidela. Je jedným z najtajomnejších športovcov planéty. Od nešťastnej lyžovačky Michaela Schumachera (55), keď 29. decembra 2013 spadol a ťažko sa zranil, sa iba špekuluje, ako na tom skutočne legendárny pilot formuly 1 je.

Dozvie sa verejnosť niekedy pravdu?

Viac ako desať rokov stráži Corinna Schumacherová a jej rodina tajomstvo okolo zdravotného stavu Michaela. Nedávno sa vydávala dcéra Gina a médiá špekulovali, či na svadbe bol alebo nebol aj Michael. Najpravdepodobnejšia verzia je, že Michael bol vnútri vo vile, aby ho Gina mala na blízku, ale hosťom sa neukázal. Aj to bol pre rodinu veľký krok.

Od nehody Michaela Schumachera na lyžiach uplynulo už 10 rokov.
Fínsky neurochirurg krotí nadšenie: Schumacher na svadbe? Pravda je úplne iná! Zobraziť článok

V rodine Schumacherovcov tak nemožno očakávať nejaká radikálne zmeny. A to ani napriek tomu, že Corinna sa verejnosti viac otvára. Je treba pozerať do budúcnosti, do najužšej rodiny totiž pribúdajú ďalší členovia, či už Ralfov partner Étienne, manžel Giny Iain Bethke či priateľka mladého Micka Laila Hasanovičová, ktorá sa podľa niekoľkých zdrojov ako jediná z jeho partneriek dostala do bezprostredného kontaktu so slávnym otcom. V budúcom roku sa chystá ďalšia svadba. „To je koniec hry,“ napísala modelka k fotke so zásnubným prsteňom na Instagram. No a fanúšikovia sú v napätí, či sa dozvedia niečo viac alebo konečne už uvidia legendárneho jazdca F1.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk