Schumacherova liečba už stála rodinu milióny: Predať museli vilu, lietadlo aj luxusné autá

Už takmer 11 rokov ho verejnosť nevidela. Je jedným z najtajomnejších športovcov planéty. Od nešťastnej lyžovačky Michaela Schumachera ...
  • Zdroj: getty images

Už takmer 11 rokov ho verejnosť nevidela. Je jedným z najtajomnejších športovcov planéty. Od nešťastnej lyžovačky Michaela Schumachera (55), keď 29. decembra 2013 spadol a ťažko sa zranil, sa iba špekuluje, ako na tom skutočne legendárny pilot formuly 1 je.

FOTOGALÉRIA: Gina Schumacher

Osobný kontakt s ním má iba rodina, zdravotníci a veľmi úzky okruh ľudí. Schumacherova nehoda obrátila rodine život naruby. „Michal mi veľmi chýba. Stále je tu, aj keď iný. Každý deň mi ukazuje svoju silu,“ povedala Michaelova manželka Corinna (55) v dokumente Netflixu.  

Rodina nechce, aby sa svet dozvedel, ako skutočne vyzerá život a liečba Schumachera. „Michael vždy hovoril "súkromie je súkromie". Preto bolo pre mňa vždy veľmi dôležité, aby si užíval čo najviac súkromia. Michael nás vždy chránil a teraz chránime my jeho,“ dodala Corinna.

Bývalá manželka Flavia Briatoreho prezradila ako na tom je Michael Schumacher.
Exmanželka šéfa tímu F1 prezradila o Schumacherovi: Takto Michael komunikuje so svojou rodinou! Zobraziť článok

Pre rodinu ale nie je jednoduché strážiť informácie o jeho zdravotnom stave. V minulosti sa stalo pár incidentov. V roku 2016 vraj rodinný priateľ podviedol Schumacherovcov a chcel médiám predať fotografie ochrnutého Michaela. Za astronomickú sumu ponúkal album snímok, ale nikto mu neveril. Žiadne periodikum fotky nekúpilo. V roku 2017 mali zase uniknúť jeho výsledky testov, ale dodnes neboli zverejnené.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk