Škrtel sa pustil do Ďuriša za jeho slová o konci v Dunajskej: Ostro sa ohradil, ale...

Martin Škrtel (39) sa rozhodol promptne reagovať na slová svojho kamaráta Petra Ďuriša o jeho konci v Dunajskej Strede. Ten tvrdil, že ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/ig/mš, TASR

Martin Škrtel (39) sa rozhodol promptne reagovať na slová svojho kamaráta Petra Ďuriša o jeho konci v Dunajskej Strede. Ten tvrdil, že bývalý kapitán slovenskej reprezentácie mal veľa roboty a kancelária mu príliš nevoňala.

FOTOGALÉRIA: Martin Škrtel

Vydržal len 35 dní. Škrtel skončil v krátkom čase už ako druhý športový riaditeľ v DAC 1904 Dunajská Streda. V pravidelnom kontakte so Škrtelom bol práve Ďuriš, ktorý pre Nový Čas jasne povedal svoj názor.

„Jeho predstavy o tejto práci sa nestotožňovali s realitou. Tým, že je Dunajská Streda poprepájaná aj so Šamorínom a s Győrom, mal práce naozaj veľa. Maťo nie je ten typ človeka, ktorý chce sedieť v kancelárii od skorého rána až do večera. To však práca na tejto pozícii v Dunajskej zrejme obnáša,“ ozrejmil zákulisie bývalý hráč Trnavy a Trenčína a aktuálne asistent trénera v treťoligovom klube OK Častkovce. Nie je pritom žiadnym tajomstvom, že so Škrtelom sú kamaráti, čo potvrdil aj samotný Martin, avšak s tým, že Ďurišove tvrdenia označil za nepravdivé.

Martin Škrtel
Ubíjalo ho 14 hodín v kancelárii? Škrtel prehovoril: TOTO je jediný skutočný dôvod môjho konca v DAC Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk