Slovák v NHL dostáva náklad od fanúšikov: Idiotické, škodí celému tímu!

Slovenský hokejový útočník Martin Pospíšil z Calgary Flames dostáva poriadne ostrú kritiku od fanúšikov. Dôvodom sú zbytočné fauly, ktorými ...
  • Zdroj: SITA/AP

Slovenský hokejový útočník Martin Pospíšil z Calgary Flames dostáva poriadne ostrú kritiku od fanúšikov. Dôvodom sú zbytočné fauly, ktorými v posledných zápasoch oslabil svoj tím a prejavilo sa to na celkových výsledkoch.

Drsná kritika fanúšikov

Faktom je, že Pospíšil odštartoval lavínu vylúčení hráčov Calgary a preklopil momentu stretnutia na stranu súpera. To mu riadne dali pocítiť v komentároch na sociálnej sieti X fanúšikovia Calgary. "Nechajte ho zápas sedieť, jeho vylúčenia vždy stoja tím priveľa," hneval sa fanúšik Flames. V reakcii na to sa Pospíšila zastal zámorský novinár Robert Munnich z portálu Flames Nation, ktorý napísal: "Nešiel by som až tak ďaleko. Stále je to dobrý hráč. Len potrebuje byť o trochu viac disciplinovaný."

"Súhlasím, že v tejto fáze zápasu to bol hlúpy zákrok," pokračovali kritické komentáre z radov fanúšikov Calgary. "Tento chlap veľmi poškodzuje tím," pridal sa ďalší nespokojný fanúšik. "Odkedy dostal ten zásah v zápase s Chicagom, je na tom zle. Zaujímalo by ma, či niečo nie je v poriadku," zamýšľal sa ďalší. "V posledných niekoľkých zápasoch stratil disciplínu, dúfajme, že v tom ďalšom bude hrať čistejšie," znela ďalšia reakcia. "Idiotické. Neustále mení momentum zlým smerom," nedával si servítku pred ústa ďalší nespokojný fanúšik Calgary.
 
Na snímke sprava tréner Craig  Ramsay, hráči Tomáš Tatar a Adam Sýkora počas tréningu slovenskej hokejovej reprezentácie.
Tréner Ramsay nominoval na Nemecký pohár: Do Landshutu aj s dvoma nováčikmi Zobraziť článok
 
Pospíšil je známy fyzickým hokejom, ale potrebuje hrať viac disciplinovane, aby zbytočne nepoškodzoval svoj tím. Po piatich zápasoch bez bodového zisku by to chcelo pridať aj v ofenzíve. Potrebuje sa znova naštartovať, pretože v dvoch z posledných troch zápasov odohral len okolo 10 minút...
Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk