Ubíjalo ho 14 hodín v kancelárii? Škrtel prehovoril: TOTO je jediný skutočný dôvod môjho konca v DAC

Martin Škrtel reagoval na tvrdenia Petra Ďuriša, že za jeho nečakaným koncom v pozícii športového riaditeľa tímu DAC Dunajská Streda ...
  • Zdroj: Facebook/FC DAC 1904 Dunajská Streda

Martin Škrtel reagoval na tvrdenia Petra Ďuriša, že za jeho nečakaným koncom v pozícii športového riaditeľa tímu DAC Dunajská Streda bolo, že ho ubíjalo 14 hodín práce v kancelárii denne. Takýto je pravý dôvod môjho konca!

FOTOGALÉRIA: Martin Škrtel

Bývalý reprezentačný kapitán Martin Škrtel najskôr šokoval tým, že sa ujal funkcie športového riaditeľa tímu DAC Dunajská Streda, o 35 dní neskôr tým, že v tejto práci skončil. Bolo to moje vlastné rozhodnutie, zdôvodňoval niekdajší skvelý obranca svoj koniec na Žitnom ostrove. Špekulovalo sa o tom, čo mohlo stáť za jeho nečakaným rozhodnutím. Jeho kamarát, bývalý futbalista a v súčasnosti televízny expert Peter Ďuriš prehovoril o možných príčinách pre portál Šport24.sk.

"Jeho predstavy o tejto práci sa však nestotožňovali s realitou. Tým, že je Dunajská Streda poprepájaná aj so Šamorínom a s Győrom, mal práce naozaj veľa. Maťo nie je ten typ človeka, ktorý chce sedieť v kancelárii od skorého rána až do večera. To však práca na tejto pozícii v Dunajskej zrejme obnáša,“ hovoril bývalý hráč Trnavy či Trenčína.

Martin Škrtel
Kamarát o konci Škrtela v DAC: Mal veľa práce a kancelária mu nevoňala Zobraziť článok

"Chcel pomôcť mužstvu, ale asi nie je aktuálne v tom rozpoložení, že bude sedieť niekde v kancelárii 14 hodín denne. Keď mi povedal, koľko tam má práce, sám som z toho bol prekvapený. Jednoducho sa na to necítil a myslím si, že urobil férový krok aj z hľadiska klubu, keďže majú čas nájsť náhradu ešte pred blížiacim sa prestupovým obdobím. Za mňa veľmi chlapské rozhodnutie,“ dodal Peter Ďuriš.

Škrtel poprel dôvody, ktoré naznačil Ďuriš

Podľa Ďuriša práca športového riaditeľa DAC Dunajská Streda v realite neprinášala Martinovi Škrtelovi to, čo si predstavoval. No teraz prehovoril samotný Škrtel, poprel dôvody, ktoré naznačil Ďuriš a uviedol veci na pravú mieru. "Ahojte. Chcel by som reagovať a zároveň dementovať správy, ktoré dnes vyšli v médiách, konkrétne vyjadrenie Petra Ďuriša o mojom konci v Dunajskej Strede. S Peťom sme, samozrejme, kamaráti, ale zrejme došlo k nedorozumeniu z jeho strany. Dôvody, ktoré uvádza vo svojom vyjadrení, nie sú pravdivé. Jediným skutočným dôvodom je moje osobné rozhodnutie a chcel by som všetkých požiadať, aby to rešpektovali a túto tému už ďalej nerozmazávali," vyhlásil Škrtel vo videu, ktoré zverejnil na svojom instagramovom profile.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk