Šokujúca informácia z Pogačarovej rodiny: Extrémistický kult a únos sesternice!

Slovinský cyklista Tadej Pogačar (26) má za sebou fantastickú sezónu, v ktorej zbieral jednu trofej za druhou.

Slovinský cyklista Tadej Pogačar (26) má za sebou fantastickú sezónu, v ktorej zbieral jednu trofej za druhou.

Fotogaléria

V aktuálnom roku sa mu podarilo ovládnuť Tour de France aj Giro d'Italia. Dokopy si vo World Tour pripísal celkovo 23 etapových víťazstiev, podarilo sa mu ovládnuť dva monumenty a je taktiež úradujúcim svetovým šampiónom.

V poslednej dobe sa však v súvislosti s týmto hviezdnym cyklistom skloňuje úplne iná téma ako jeho športové úspechy. Tadejov strýko Peter Pogačar totiž nedávno v rozhovore pre španielsky denník Marca odhalil, že už niekoľko rokov je nezvestná Tadejova sesternica Júlia. Podľa dostupných informácií ju mala uniesť jej vlastná matka.

Nezvestné dievča sa malo stať obeťou nebezpečného extémistického kultu, ktorého je práve jej matka členom. Keďže mala čeliť policajnému vyšetrovaniu a hrozila jej väzba, rozhodla sa Slovinsko opustiť a svoju dcéru zobrala so sebou. 

"Odvtedy každé ráno chodím do jej detskej izby, aby som na tabuľu nakreslil malé srdce. Zatiaľ ich tam je 1088, jedno za každý deň, čo ju nemám. Budúci týždeň to budú tri roky a ja mám v živote už iba jedinú misiu, priviesť moju dcéru domov,“ dodal na záver rozhovoru strýko Tadeja Pogačara.

Ilustračná fotografia.
Hokejový svet sa ponoril do smútku: Zomrel legendárny útočník a člen siene slávy Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk