Brazília v šoku: Zomrel spoluhráč Ronalda, Rivalda či Roberta Carlosa!

Futbalová Brazília zažíva veľký šok! Vo veku 56 rokov zomrel bývalý spoluhráč Rivalda, Ronalda či Roberta Carlosa, ktorý sa stal s kanárikmi ...
  • Zdroj: instagram @zecarlosjogador_oficial

Futbalová Brazília zažíva veľký šok! Vo veku 56 rokov zomrel bývalý spoluhráč Rivalda, Ronalda či Roberta Carlosa, ktorý sa stal s "kanárikmi" strieborným medailistom na majstrovstvách sveta v roku 1998.

Veľmi smutná správa zasiahla futbalový svet! Bývalý reprezentačný brazílsky obranca Zé Carlos zomrel v piatok vo veku 56 rokov. Informoval o tom jeho bývalý klub Sao Paulo. Presnú príčinu úmrtia neuvádza, ale brazílske médiá píšu o zástave srdca. "FC Sao Paulo s veľkým zármutkom oznamuje, že tento piatok v Osascu neďaleko Sao Paula zomrel Jose Carlos de Almeida - Zé Carlos,“ informuje klub, v ktorom Zé Carlos pôsobil v rokoch 1997 až 1999.

Martin Škrtel
Kamarát o konci Škrtela v DAC: Mal veľa práce a kancelária mu nevoňala Zobraziť článok

Zé Carlos bol členom brazílskej reprezentácie, ktorá na majstrovstvách sveta v roku 1998 vybojovala strieborné medaily. Jeho spoluhráčmi boli Rivaldo, Ronaldo či Roberto Carlos. Zé Carlos odohral celú kariéru v rodnej Brazílii. S profesionálnym futbalom skončil v roku 2005.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk