Emóciami nabitá svadba Bartekovej: Úsmevy na tvárach známych športovcov či dojatí rodičia!

Už to má za sebou! Skvelá slovenská strelkyňa Danka Barteková (40) sa vydala. Dnes poobede svoje ÁNO povedala svojmu snúbencovi Patrikovi ...
  • Zdroj: Martin Domok

Už to má za sebou! Skvelá slovenská strelkyňa Danka Barteková (40) sa vydala. Dnes poobede svoje ÁNO povedala svojmu snúbencovi Patrikovi Hrbekovi (32). Gratulovať jej do kostola vo Voderadoch prišli aj známe športové tváre. Pozrite sa, kto bol pri jej životnom prestupe…

 
 
FOTOGALÉRIA: Danka Barteková - svadba
 
Bronzová medailistka z Londýna 2012 je už oficiálne zadaná, keďže sa dnes popoludní vydala sa priateľa Patrika Hrbeka. Do kostola vo Voderadoch prišli desiatky ľudí a medzi nimi aj známe športové tváre. Medzi pozvanými hosťami nechýbala strelkyňa Zuzana Rehák Štefečeková, ktorá prišla s manželom a dvomi synmi. Na obrade a následne svadobnej veselici nechýbali ani bývalá lukostrelkyňa Alexandra Longová, či plážová volejbalistka Dominika Nestarcová, ale aj kajakárka Martina Kohlová-Gogolová.
 

Známe osobnosti na svadbe Bartekovej si môžete pozrieť v našej galérii TU

 
„Danke želám do novej etapy života všetko dobré, nech sa im s manželom darí,“ reagovala Štefečeková. Na obrade samozrejme nechýbala ani jej dvojča, sestra Lenka s manželom Davidom Kosteleckým, ktorý je tiež strelec a olympijský víťaz z roku 2008 v Londýne, ako aj bývalý manažér Petra Sagana Jozef Korbel či Dankin dlhoročný servisman Fedor Dunajčík. Po obrade v miestnom kostole sa všetci hostia pobrali do neďalekého kaštieľa a do rána sa dobre zabávali. Novomanželia prezradili, že sa tešia na novú etapu života. „Mám po svojom boku už dlhší čas skvelého muža a teším sa na novú etapu života,“ reagovala Danka.
 
Slovenská strelkyňa Danka Barteková.
Veľký deň Danky Bartekovej: Nevesta prítomným doslova vyrazila dych! Zobraziť článok
 
Na otázku či budú aj potomkovia, odvetila: „Samozrejme, ale neviem teraz povedať, koľko ich bude. Chcem byť maminou a ako som povedala, teším sa na rodinný život,“ dodala vždy usmiata slovenská strelkyňa.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk