Veľký deň Danky Bartekovej: Nevesta prítomným doslova vyrazila dych!

Už je v chomúte! Úspešná strelkyňa a bronzová medailistka z letnej olympiády 2012 v Londýne Danka Barteková (40) sa vydala. Svoje ÁNO ...
  • Zdroj: TASR

Už je v chomúte! Úspešná strelkyňa a bronzová medailistka z letnej olympiády 2012 v Londýne Danka Barteková (40) sa vydala. Svoje ÁNO dnes popoludní povedala po 15- tej hodine v kostole vo Voderadoch svojmu snúbencovi Patrikovi Hrbekovi (32), ktorým tvorí pár už dva roky.

FOTOGALÉRIA: Danka Barteková - svadba
 
Úspešná strelkyňa a jedna z najkrajších slovenských športovkýň v minulosti Danka Barteková tvorila pár so spevákom Petrom Cmorikom či s trénerom vodákov Petrom Likérom, ale jej srdce si napokon získal Patrik Hrbek. Dnes popoludní obaja v kostole vo Voderadoch neďaleko Trnavy spečatili svoju lásku manželským sľubom.
 
„Sme spolu dva roky, ale poznali sme sa už predtým,“ povedal nášmu portálu vysmiaty ženích. „Mám po svojom boku už dlhší čas skvelého muža a teším sa na novú etapu života,“ reagovala Danka, ktorá mala nádherné šaty a pred oltár ju odprevadil jej otec i štyri malé družičky.
 

Krásnu Danku Bartekovú v svadobných šatách nájdete v našej galérii TU

 
Na otázku či novomanželia aj potomkov, odvetila: „Samozrejme, ale neviem teraz povedať, koľko ich bude. Chcem byť maminou a ako som povedala, teším sa na rodinný život,“ dodala vždy usmiata slovenská strelkyňa.
 
Po svadobnom obrade, ktorý trval takmer hodinu sa novomanželia i svadobní hostia presunuli do neďalekého kaštiela, kde trvala veselica do skorých ranných hodín.
 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk