Slováci sa zapísali do štatistík v AHL: Okuliar zažil prvý viacbodový duel na farme

Slovenský hokejista Oliver Okuliar prispel v nižšej AHL dvoma asistenciami k víťazstvu Charlotte nad Bridgeportom 8:2. Dvadsaťštyriročný ...
  • Zdroj: TASR/AP

Slovenský hokejista Oliver Okuliar prispel v nižšej AHL dvoma asistenciami k víťazstvu Charlotte nad Bridgeportom 8:2. Dvadsaťštyriročný útočník zažil prvý viacbodový duel vo farmárskej súťaži.

Gólovú prihrávku si pripísal do štatistík útočník Hartfordu Adam Sýkora, ktorý získal aj dva plusové body a jeho tím zdolal Lehigh Valley 4:3 po predĺžení.
 

Asistenciu a plusový bod zaznamenal obranca Patrik Koch, ktorý bol po návrate z Utahu pri víťazstve Tucsonu nad Bakersfieldom (5:3). Jeho krajan a spoluhráč Miloš Kelemen mal takisto bilanciu 0+1.
 

Naopak, nebodovalo kvarteto útočníkov, pričom Filip Mešár nedohral duel v drese Lavalu pre zranenie v dolnej časti tela. Do štatistík sa nezapísali ani Dalibor Dvorský (Springfield), Pavol Regenda (San Diego) a Martin Chromiak (Ontario). Druhý zápas v bránke Iowy odchytal brankár Samuel Hlavaj. Ani tento však nebol vydarený, keďže od Texasu inkasoval až šesť gólov z 23 striel. Bolo to o jeden presný zásah viac ako vo svojej premiére v AHL.
 

Odporúčame z TIVI.sk