Uf, to muselo bolieť! Taliansky jazdec prežil chvíle hrôzy

Napätie a šok rozbúchali srdcia všetkých fanúšikov Moto2 na Veľkej cene Thajska, keď na pitlane došlo k nebezpečnej zrážke, ktorá zastavila ...
  • Zdroj: SITA/AP/Jan Woitas

Napätie a šok rozbúchali srdcia všetkých fanúšikov Moto2 na Veľkej cene Thajska, keď na pitlane došlo k nebezpečnej zrážke, ktorá zastavila prvý tréning.

FOTOGALÉRIA: Uf, to muselo bolieť! Talianskemu jazdcovi prešiel súper po nohe

Nehoda medzi Tonym Arbolinim (24) a Zontaom VD Goorberghanom (19) na vjazde do boxov vyvolala červené vlajky a obavy o bezpečnosť jazdcov.

Tony Arbolino, ktorý spadol v rýchlej zákrute č. 11, sa snažil vrátiť späť na motorku, keď do neho zrazu narazil VD Goorbergh, ktorý Talianovi prešiel nohu. Viditeľne zranený Arbolino okamžite zložil motorku a ľahol si na kraj trate. Po zásahu traťových maršalov bol okamžite prevezený do nemocnice na ďalšie vyšetrenia.

Tím Red Bull zásluhou Maxa Verstappene v posledných troch ročníkoch ovládol jazdecký šampionát F1.
Koniec dynastie Red Bullu? Hviezdny tím F1 prišiel o ďalšiu kľúčovú postavu Zobraziť článok

Traťoví komisári FIM okamžite oznámili, že začali vyšetrovanie incidentu, hoci závery ešte nepredložili. VD Goorbergh po kolízii gestikuloval na traťových pracovníkov, naznačujúc, že stojacu motorku pred sebou nezaznamenal. Ak sa však preukáže, že nereagoval správne na žlté vlajky, môže čeliť sankciám.

Ďalšiu kontroverziu vyvolal líder Moto2 Ai Ogura (23), ktorého čaká vyšetrovanie za vyjazdenie z boxov napriek červeným vlajkám na konci tréningu.

Charles Leclerc na Ferrari ovládol VC USA.
Veľká cenu USA ovládlo Ferrari, Verstappen navýšil náskok pred Norrisom Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk