Vémolova manželka prezradila pikantnosť: Takto som už tretí raz otehotnela!

Pred pár dňami prezradila novinu. Lela Vémola (35) čaká s manželom Karlosom Vémolom (39) tretie dieťatko. Najznámejší český zápasník ...
  • Zdroj: akv

Pred pár dňami prezradila novinu. Lela Vémola (35) čaká s manželom Karlosom Vémolom (39) tretie dieťatko. Najznámejší český zápasník bojových umení sa stane otcom chlapčeka, ktorému s Lelou dajú meno Arnold.

FOTOGALÉRIA: Lela Vémola

Vémolovci už majú dcéru Lilinku a syna Rockyho. „Deti robia náš život dôležitým a naplneným. Každé dieťa je živou správou o láske a ľudských príbehoch, ktoré pošleme do času, ktorý neuvidíme. Lilinka a Rocky nás naučili snívať s otvorenými očami a mysľou. Vďaka ním veríme na zázraky,“ napísala bývala playmate na sociálnych sieťach.

Denníku Blesk prezradila aj to, ako otehotnela. „Áno, stane sa to vždy po veľkých zápasoch, ale Karlos musí vyhrať! Vždy sa to nejako podarí. Bolo to tak pri Lilli, bolo to tak pri Rockym a rovnako aj teraz,“ prezradila sexi Lela, ktorá v minulosti o jedno dieťa prišla, keď potratila. Čakala dvojíčky, no o jedno dieťatko prišla.

Česká playmate Denise Ayverdi
Ex-milenka Vémolu o stretnutí s Lelou: Tak to by nikto nečakal! Zobraziť článok

„Čakala som dvojvaječné dvojčatá. Mala som veľa stresu, Karlos bol v tom čase v zahraničí. Lekári mi povedali, že sa to stáva, že ten jeden plod je silnejší ako ten druhý. V nemocnici mi povedali, že srdiečko jedného už nebije a že môžem prísť aj o druhé dieťatko. Hrozilo, či vôbec Lilinka bude v poriadku. Chodila som stále na rôzne vyšetrenia. Keď mi lekári povedali, že budem mať dievčatko a že je v poriadku, bola som najšťastnejšia na svete. Bol to najkrajší deň,“ zverila sa Lela denníku Blesk.

Vémola po výhre nad Véghom: Mám toho najväčšieho VTÁKA! VIDEO ako dôkaz Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk