Do zoznamu podvedených z dielne extenistu sa prihlásila aj Rebecca Šramková: Ako ma Rony ošklbal o hodinky!

Začalo sa to ako prípad podvodu so vstupenkami na zápas Ligy majstrov Slovan Bratislava - Manchester City (0:4), o ktorý sa mal postarať ...

Začalo sa to ako prípad podvodu so vstupenkami na zápas Ligy majstrov Slovan Bratislava - Manchester City (0:4), o ktorý sa mal postarať bývalý mládežnícky tenista Ronald (24).

Fotogaléria

Po jeho medializácii sa však začali ozývať nielen ďalší podvedení v spojitosti s týmto duelom, ale začali sa vynárať aj iné prípady, ktoré podvedení spájajú s dotyčným. Najnovšie sa prihlásila najlepšia slovenská tenistka súčasnosti Rebecca Šramková (28), ktorú mal oklamať pri hodinkách.

Kauza s falošnými vstupenkami na zápas Slovana so City vo verejnosti zarezonovala, keďže sa začali prihlasovať viacerí podvedení, pričom takmer každý označil za vinníka Ronalda. Polícia v tejto súvislosti začala konať a dávala dokopy oznámenia o podvodoch z viacerých bratislavských okrskov. Podľa Šport24.sk sa však našli aj takí, ktorých mal vraj bývalý tenista oklamať s hodinkami. Najnovšie sa sama prihlásila Šramková, ktorá opísala, ako bola podvedená.

Dôvera

V súčasnosti 51. hráčka svetového rebríčka, čo je jej kariérne maximum, pozná podľa jej slov Ronyho osobne veľmi dlho. „Verila som mu, keďže mi v minulosti vždy peniaze nejakým spôsobom vrátil naspäť,“ odôvodňuje to, prečo sa vôbec pustila do „obchodu“ s ním.

„Podviedol ma o veľmi veľa peňazí a bolo to pri kúpe dvoch hodiniek, ktoré sa ku mne nikdy nedostali. Ja som mu za ne zaplatila a on mi ich do dnešného dňa neodovzdal. Na konci sa celková dlžná suma, spojená so všetkým, vyšplhala na približne 42-tisíc eur,“ uviedla pre Šport24.sk s tým, že išlo o hodinky značiek Rolex Pepsi a Audemars Piguet Crans Montana.

Výhovorky

Hoci prešiel už skoro rok, hodinky Rebecca stále nevidela a nevrátili sa jej ani peniaze. „Vymýšľa si len výhovorky, ako by mi to aspoň po častiach nejak vedel vrátiť. Bolo dohodnutých niekoľko stretnutí, no prišiel iba na jedno z nich, kde mi povedal, že aktuálne žiadne peniaze nemá, keďže mu vraj nevyšli nejaké biznisy a že vynaloží všetku snahu na to, aby mi to nejako splatil,“ opísala naša aktuálne najlepšia tenistka s tým, že v poslednom čase jej už ani nedvíha telefón a odpísal iba na jednu sms správu.

A hoci tvrdí, že pozná aj iných ľudí, ktorých mal podviesť, ale nebude ich menovať, nestráca nádej. „Tak nejako stále verím, že sa zachová ako správny človek a vráti mi peniaze aspoň po častiach,“ dodala. Oslovili sme aj samotného Ronalda, ale ten na naše otázky týkajúce sa prípadu nereagoval.

Právne kroky

Ak sa Šramková nedočká nápravy, bude vraj nútená pristúpiť k právnym krokom. „Počula som od viacerých ľudí, že zvažujú právne kroky. Uvidíme, ako sa to celé vyvinie. Ak nebude iná možnosť, tak budem nútená to riešiť tiež takýmto spôsobom. Je to hlavne výstraha pre druhých, aby sa nedali oklamať,“ pripojila.

Odporúčame z TIVI.sk