Naši basketbalisti budú doma čeliť španielskej mašinérii: Lístky na zápas desaťročia idú ako teplé rožky

Slovensko zažije v blízkej budúcnosti jedinečný športový sviatok!
  • Zdroj: Michal Hanko

Slovensko zažije v blízkej budúcnosti jedinečný športový sviatok!

V rámci kvalifikácie na Eurobasket 2025 sa naši basketbalisti postavia proti tímu, ktorý patrí medzi absolútnu špičku – majstrom Európy zo Španielska. Tento súboj sa už teraz označuje za zápas storočia pre slovenský basketbal, pretože stretnutie s tak silným súperom sa nevidí každý deň.

Vanesu Hockovú po postupe prevládli emócie.
Strelkyňa Hocková: Stihla si už vytetovať kruhy na telo? Zobraziť článok

Zápas desaťročia! Naši reprezentanti premiérovo privítajú koncom novembra úradujúcich majstrov Európy zo Španielska. Družina trénera Aramisa Nagliča je súčasťou riadnej kvalifikácie o postup na EuroBasket po dlhých siedmich rokoch a žreb jej prisúdil mimoriadne atraktívnych súperov na čele so 4-násobnými majstrami Európy.

Aktuálne sa predviedla v najsvetlejšom odtieni vlasov, aký doteraz mala.
Vlhová si dala vlasy zosvetliť melírom, no seklo jej to aj v minulosti: TAKTO sa menila Peťa Zobraziť článok

Tréner slovenského výberu už pred losom vyhlásil, že by si prial v skupine Španielsko, čo sa mu napokon aj splnilo. Hráči a fanúšikovia sa tak už 22. novembra môžu tešiť na majstrov sveta z roku 2019. Duel sa odohrá v prestížnej TIPOS Aréne v Bratislave, kde sa očakáva vypredaná hala a elektrizujúca atmosféra. Už teraz je podľa informácii Nového Času vypredaných viac ako polovica vstupeniek.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk