Talentovanému Slovákovi sa naskytá obrovská príležitosť: Odbije si svoj debut v NHL?

Talentovaný slovenský útočník Dalibor Dvorský (19) si môže už čoskoro odbiť svoj debut v najlepšej hokejovej lige sveta.

Talentovaný slovenský útočník Dalibor Dvorský (19) si môže už čoskoro odbiť svoj debut v najlepšej hokejovej lige sveta.

Fotogaléria

Špekulácie o jeho zaradení do A-tímu St. Louis Blues sa objavovali už počas predsezónneho kempu, napokon bol poslaný na farmu do AHL. Teraz sa však pre šikovného mladíka naskytá ďalšia veľká príležitosť.

Tím ktorý si ho v roku 2023 vybral z celkového desiateho miesta totiž rieši závažné problémy. Center prvého útoku (25) Robert Thomas si v zápase proti Winnipegu Jets privodil zlomeninu členku a korčule si neobuje minimálne po dobu 6 týždňov, o čom informoval generálny manažér klubu Doug Armstrong.

Jedným z hlavných adeptov na jeho nahradenie by mohol byť práve rodák zo Zvolena, ktorý na farme v drese Springfieldu Thunderbirds zažíva vydarený štart sezóny. Počas svojich doterajších piatich vystúpení si na svoje konto si dokázal pripísať už 4 body za dva presné zásahy a dve asistencie.

Dres nového klubu nosí od júla.
Lucasa Demitru navštívila v St. Louis priateľka: Zopakuje sa príbeh jeho otca? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk