Shiffrinová priznala komplikácie okolo svadby: Tajomstvo zásnubného prsteňa

Začiatkom apríla tohto roku sa zasnúbili. Hviezdny lyžiarsky pár Mikaela Shiffrinová (29) a Aleksander Aamodt Kilde (32) oznámili radostnú ...
  • Zdroj: instagram/mikaela shiffrin

Začiatkom apríla tohto roku sa zasnúbili. Hviezdny lyžiarsky pár Mikaela Shiffrinová (29) a Aleksander Aamodt Kilde (32) oznámili radostnú správu na sociálnej sieti.

„Nie, nemáme ani dátum, ani konkrétne plány,“ povedala lyžiarska hviezda pre denník Heute. Zároveň vysvetlila, prečo tomu tak je. „Raz sme prešli všetky možnosti, ale veľmi to nepomohlo, pretože variant je príliš veľa. Neviem sa rozhodnúť,“ dodala.

„Najdôležitejšie je miesto, ktoré by malo byť ideálne niekde vo svete. Nemám žiadnu predstavu, každopádne to bude skvelé, nech sa to už stane kdekoľvek. A pretože by to mala byť veľká oslava, možno by bolo najlepšie, keby sme sa vzali až po ukončení mojej kariéry,“ rozmýšľa Mikaela, ktorá na ruke nosí nádherný prsteň od svojho snúbenca.

Mikaela Shiffrinová minulý týždeň prepísala históriu.
Susedia robia Shiffrinovej peklo zo života: Chodia stále v lyžiarskych topánkach... Zobraziť článok

Tajomstvo prsteňa

Na sociálnej sieti fanúšikov zaujímalo, či bude Američanka nosiť prsteň aj pri lyžovaní, alebo si ho bude dávať z prsta dole. „Budem ho nosiť stále. Je navrhnutý tak, aby sa zmestil do lyžiarskej rukavice. Bude to tesné, ale pôjde to,“ prezradila pred štartom novej sezóny Shiffrinová.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk