Lucasa Demitru navštívila v St. Louis priateľka: Zopakuje sa príbeh jeho otca?

Keď sa Pavol Demitra († 36) pretĺkal v zámorí nižšími súťažami, cítil sa osamele. Jedným z pozitívnych impulzov naštartovania jeho kariéry ...

Keď sa Pavol Demitra († 36) pretĺkal v zámorí nižšími súťažami, cítil sa osamele. Jedným z pozitívnych impulzov naštartovania jeho kariéry bolo to, keď mu začala v zámorí robiť spoločnosť priateľka a neskôr manželka Mária.

Fotogaléria

Rok po svadbe sa im v St. Louis narodil syn Lucas (21), ktorý od leta pôsobí futbalovo vo svojom rodisku. História sa môže zopakovať a aj syn legendy môže naštartovať kariéru v zámorí vďaka láske.

Lucas Demitra sa upísal St. Louis City v júli do konca roka 2025. Zatiaľ pôsobí v rezerve tohto účastníka MLS, ktorá hrá tretiu najvyššiu zámorskú súťaž MLS Next Pro. Veľmi sa mu však zatiaľ nedarí, keďže odohral len 227 minút v šiestich zápasoch bez gólu či asistencie. Jeho tím čaká v nedeľu štvrťfinále play-off proti FC Town, no Lucas sa v ostatnom čase pre nešpecifikované problémy vytratil zo zostavy.

Naposledy hral začiatkom septembra. No v ostatných týždňoch možno nastal zlom v jeho kariére, o ktorý sa mu postará láska. Približne tri roky randí s nádhernou Vanesou, ktorá má podobné črty ako jeho mama. Tá ho navštívila v St. Louis, čiže nádejný krídelník sa už nemusí cítiť ako kôl v plote.

Najsexi atlétka sveta Alica Schmidtová si na Instagrame zaspomínala na svoje letné dovolenky.
Najsexi atlétka sveta si zaspomínala na leto: Jej postava v bikinách fanúšikom vyrazila dych! Zobraziť článok

Zamilovaná dvojica si naplno užila spoločné chvíle na známych miestach v meste štátu Missouri. Vanesa navyše v sebe nezaprela športového ducha, keď na sociálnych sieťach ukázala, ako v uliciach behá. Pavla Demitru, ktorý sa počas ťažkého obdobia na farme cítil v zámorí osamelý a neuznaný, práve príchod Márie nakopol v ťažkých chvíľach k veľkej kariére v NHL. Naštartuje Lucasa pre zmenu prítomnosť Vanesy do MLS?

Čísla z MLS Next Pro

6 zápasov

3-krát v základe

227 minút

1 žltá karta

Na snímke Kevin Wimmer (vľavo) z ŠK Slovan Bratislava a Alejandro Frances (uprostred) z Girony bojujú o loptu.
Hrdina Slovana sa po zápase s Gironou dočkal obrovskej chvály: Experti ho vyniesli do nebies! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk