Réway sa pochválil rozkošným záberom dcérky: Ľudia sa z toho detailu idú roztopiť!

Hokejista Martin Réway (29) prežíva azda najkrajšie obdobie svojho života – naplno si užíva rolu otca. 

Hokejista Martin Réway (29) prežíva azda najkrajšie obdobie svojho života – naplno si užíva rolu otca. 

Fotogaléria

Krátko po tom, čo si svoju dcérku Karolínku priviezol v júli domov z pôrodnice, sa hrdý otec neudržal a podelil sa s fanúšikmi o tie najdojímavejšie okamihy na sociálnych sieťach. Aj teraz opäť zaujal, keď zazdieľal fotku, na ktorej je krásne vidieť, že malej Karolínke už začínajú rásť prvé vlásky!

Slafkovský je tvárou Montrealu.
Dobré správy pre všetkých: Aha, čo stváral Slafkovský na ľade! Zobraziť článok

„Ahojte“ napísal stručne Réway krátky komentár so smajliíkom pod fotografiu, ktorá okamžite vyvolala záplavu nadšených komentárov od fanúšikov. Mnohí sa rozplývajú nad tým, aký je z hokejového rebela starostlivý a láskyplný otec. Réway, ktorý bol kedysi draftovaný Montrealom Canadiens a dnes je hrdým kapitánom Liptovského Mikuláša, sa na sociálnych sieťach s nadšením pravidelne chváli tým, ako trávi čas so svojou dcérkou.

Molnár miesto o NHL bojuje na súde.
Hokejista Molnár sa postavil pred súd: Ublíženie na zdraví a výtržníctvo, hrozí mu 10 rokov basy! Zobraziť článok

Už hneď po jej narodení napísal emotívny odkaz: „Vitaj, Karolínka. Ďakujem za najlepší a najkrajší deň v mojom živote,“ z čoho bolo jasné, že príchod jeho prvej dcérky mu zmenil celý život. „Až teraz som pochopil význam slova milovať,“ dodal vtedy. Odkedy sa stal otcom, jeho príspevky na sociálnych sieťach doslova žiaria radosťou a láskou.

Na snímke tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st. reaguje počas zápasu 3. kola ligovej fázy Ligy majstrov vo futbale FC Girona - ŠK Slovan Bratislava v Girone.
Tréner Weiss po Girone: Mali sme riskovať, potom bolo neskoro! Vyjadril sa aj k budúcnosti syna Zobraziť článok

Fotky s kočíkom, s dcérkou v náručí alebo pri spoločnom odpočinku sa stali hitom. „Martin je nielen skvelý hokejista, ale aj úžasný otec,“ píšu jeho fanúšikovia v komentároch. Zdá sa, že Martin si otcovstvo skutočne užíva plnými dúškami a jeho dcérka Karolínka je jeho najväčším životným pokladom.

FOTO malej Karolínky nájdete v galérii TU!

Generálny manažér Slovana Bratislava Ivana Kmotrík ml..
Kmotríka ml. odmeny v Lige majstrov tešia, no nestačia: 20 miliónov eur nám rozpočet nevykryje! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk