Dobré správy pre všetkých: Aha, čo stváral Slafkovský na ľade!

Zrejme to nebude až tak vážne! Zranenie Juraja Slafkovského (20) nelimituje do takej miery, že by nemohol individuálne trénovať svoju ...

Zrejme to nebude až tak vážne! Zranenie Juraja Slafkovského (20) nelimituje do takej miery, že by nemohol individuálne trénovať svoju delovú strelu z prvej...

Fotogaléria

Zámorských priaznivcov, ale aj fanúšikov doma na Slovensku, potešili zábery zo včerajšieho raňajšieho tréningu Montrealu Canadiens, na ktorom si spravil náš Juraj Slafkovský individuálny program, nakoľko ho v týchto dňoch vyradilo z akcie presilené rameno.

Molnár miesto o NHL bojuje na súde.
Hokejista Molnár sa postavil pred súd: Ublíženie na zdraví a výtržníctvo, hrozí mu 10 rokov basy! Zobraziť článok

Ani to mu však nezabránilo v tom, aby na ľade v individuálnom programe tvrdo trénoval svoju delovú strelu z prvej, čo ocenili aj novinári, ktorí sa na tréningu práve nachádzali. Juraj schuti pálil jeden puk za druhým, pričom na jeho pohyboch nebolo vôbec badať, že by ho mala limitovať nejaká bolesť.

 

 

Slafkovský sa zranil počas piatkovej tréningovej akcie, no počas víkendu nastúpil v dueli s New Yorkom Islanders, v ktorom si pripísal dve asistencie. Celková draftová jednotka NHL z roku 2022 zaznamenala v úvodných šiestich dueloch sezóny jeden gól a päť asistencií.

Na snímke Marián Gáborík a Juraj Slafkovský.
Gáboríka nahnevali Slafkovského slová: Mňa ani Hossu si do huby neber! Zobraziť článok

Počas jeho absencie zaujme pozíciu na krídle prvého útoku Kirby Dach. Do stredu druhého útoku sa presunie Fín Oliver Kapanen, sezónny debut by mal proti NY Rangers absolvovať Michael Pezzetta.

Hviezdna slovenská lyžiarka Petra Vlhová.
Vlhovej pomáha pri návrate aj Shiffrinová: Zblížili sme sa! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk