Krásnu atlétku čakalo v hotelovej izbe prekvapenie: Otvorila dvere a hneď utekala na recepciu

Zostala v poriadnom šoku! Nórska prekážkarka Lovise Andersenová (20) sa z Chorvátska presúvala na míting do Ostravy. Po dlhej a únavnej ...
  • Zdroj: instagram/loviseandresen

Zostala v poriadnom šoku! Nórska prekážkarka Lovise Andersenová (20) sa z Chorvátska presúvala na míting do Ostravy. Po dlhej a únavnej ceste dorazila do hotela, kde ju čakalo nemilé prekvapenie.

FOTOGALÉRIA: Lovise Andresenová

„Otvorila som dvere hotelovej izby a zbadala som, že v dvojlôžkovej posteli leží cudzí chlapec. Pridelili ma do izby s Thomasom, ktorý má 25 rokov. To bolo celkom odvážne rozhodnutie, tak som len zabuchla dvere,“ opisuje po 18-hodinovej ceste mladá atlétka.

Lovise potom zamierila na recepciu hotela, kde jej vymenili izbu a po komplikácii sa unavená napokon dostala do postele.

Shelby patrila medzi najrýchlejšie šprintérky na univerzite.
Tajomná smrť mladej atlétky († 23): Otec jej kamarátky prehovoril Zobraziť článok

Nádejná nórska atlétka má za sebou skvelú sezónu. Na ME v Ríme, kam prišla ako neznáma tvár, sa prebojovala až do semifinále. Na podujatí si dvakrát vylepšila osobné maximum. Časom 12,89 s je aktuálne tretia historicky najrýchlejšia Nórka v behu na 100 m cez prekážky.

Odile Ahouanwanouová záhadne zmizla.
Záhadné zmiznutie olympioničky: Odviezla syna do školy a potom sa po nej zľahla zem Zobraziť článok

„Dúfam, že jedného dňa prekonám nórsky rekord, ale teší ma, že som zdravá a môžem trénovať viac než zvyčajne,“ dodala nórska šampiónka v behu na 60 m cez prekážky.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk