Prekvapil všetkých fanúšikov: Uvidíme taliansku legendu opäť na futbalových trávnikoch?

Pred siedmimi rokmi zavesil kopačky na klinec, no teraz možno zmení rozhodnutie. Legendárny Francesco Totti (48) priznal, že zvažuje ...
  • Zdroj: TASR/AP. Northfoto

Pred siedmimi rokmi zavesil kopačky na klinec, no teraz možno zmení rozhodnutie. Legendárny Francesco Totti (48) priznal, že zvažuje návrat k profesionálnemu futbalu. V rozhovore pre Betsson Sport dokonca prezradil, že ho už kontaktovali tímy z najvyššej talianskej súťaže.

FOTOGALÉRIA: Uvidíme taliansku legendu opäť na futbalových trávnikoch?

V hre je návrat veľkej ikony svetového futbalu. Päťnásobný taliansky futbalista roka a držiteľ Zlatej kopačky zo sezóny 2006/2007 Francesco Totti priznal, že sa pohráva odvážnou myšlienkou. „Nikdy nehovorte nikdy. V minulosti sa už niekoľkokrát stalo, že sa hráči vrátili k futbalu po niekoľkoročnej pauze," vyhlásil pre Betsson Sport.

V prípade Tottiho by dokonca mohlo ísť o návrat na tú najvyššiu úroveň. „Už ma kontaktovali niektoré kluby zo Serie A. Je mi ale jasné, že by som musel veľmi tvrdo trénovať," priznal 48-ročný veterán, ktorý celú svoju kariéru strávil v AS Rím. 

​Aká veľká je šanca, že majstra sveta z roku 2006 uvidíme opäť na futbalových trávnikoch? „Volali mi pred mesiacom a naozaj mi nasadili chrobáka do hlavy. Hovoril som si, ako je možné, že ma stále chcú, keď som skončil pred toľkými rokmi? Bol by som ale pripravený v priebehu dvoch mesiacov," povedal sebavedomo Totti. Posledné ostré stretnutie odohral 28. mája 2017 proti Janovu.

Talentovaný turecký futbalista Arda Güler.
Prestup obrovského talentu z Realu Madrid do Juventusu? Hackeri spôsobili nevídaný škandál Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk