Prestup obrovského talentu z Realu Madrid do Juventusu? Hackeri spôsobili nevídaný škandál

Správa o prestupe futbalistu Ardu Gülera (19) do Juventusu Turín potešila fanúšikov starej dámy, no ich nadšenie bolo predčasné. Ako ...
  • Zdroj: Northfoto

Správa o prestupe futbalistu Ardu Gülera (19) do Juventusu Turín potešila fanúšikov "starej dámy", no ich nadšenie bolo predčasné. Ako sa totiž ukázalo, turecký supertalent z Realu Madrid sa nikam nesťahuje. Príspevok totiž napísal niekto, kto na sociálnych sieťach prelomil prihlasovacie údaje klubu.

FOTOGALÉRIA: Prestup obrovského talentu z Realu Madrid do Juventusu?

Anglická verzia oficiálneho účtu talianskeho klubu ohlásila: „Vítame u nás v rodine Ardu Gülera!" Príspevok s fotografiou, na ktorej 19-ročný krídelník vystupuje z lietadla s príručným kufrom, pôsobil celkom normálne a vierohodne. Navyše ho pomerne dlhú dobu nikto nezmazal. „Prosíme, aby ste túto falošnú informáciu ignorovali," reagoval Juventus prostredníctvom talianskej verzie účtu. „Náš anglický účet bol napadnutý a pracujeme na riešení."

Nie každý však tejto správe uveril. Prestupové okno je totiž dávno uzavreté a pokiaľ by podobný presun nastal, uskutočnil by sa najskôr v januári. Účet je už naspäť v rukách pôvodných majiteľov.

Güler prišiel do Madridu z Fenerbahce Istanbul v roku 2023. Odohral zatiaľ 23 zápasov, za Turecko hral na EURO v Nemecku. V zápase proti Gruzínsku (3:1) sa stal historicky najmladším debutantom, ktorý strelil gól na ME.

Vinícius si dal meno dcéry Maite vytetovať.
Brazílsky futbalista zažil nepríjemné prekvapenie: Dal si vytetovať meno dcérky a potom to prišlo Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk