Greif považuje za čudné, že vypadol z reprezentácie: Radšej si oddýchnuť, ako byť do počtu

Aktuálne je jediným slovenským brankárom, ktorý chytá v jednej z TOP 5 elitných líg sveta, ale v reprezentačnej hierarchii nie je v tejto ...

Aktuálne je jediným slovenským brankárom, ktorý chytá v jednej z TOP 5 elitných líg sveta, ale v reprezentačnej hierarchii nie je v tejto sezóne ani v prvej osmičke.

Fotogaléria

Zároveň sa na to pozrel aj z druhého pohľadu, konkrétne brankára, ktorý viac-menej pravidelne chytáva v La Lige. „Načo potrebujem mať svoje meno medzi náhradníkmi, ak tam ani nemám byť? A keby som tam mal byť, aby si len chalani na niekoho zastrieľali na pozápasovom tréningu, tak to tiež pre mňa nemá zmysel. Tým nechcem povedať, že teraz dávam vyjadrenie, že pôjdem do reprezentácie iba vtedy, keď budem hrať. Ja sa na to nehnevám, lebo je lepšie mať tri dni voľna v klube a oddýchnuť si, ako tam byť len do počtu,“ dodal.

Radosť z Takáča

Pozitívne vníma aj výkony trnavského odchovanca Dominika Takáča (25) v belasom drese. „Teší ma, že si tribúna opäť môže zakričať ,Domino, Domino‘ (smiech, pozn. red.). Rozprával som sa s trénermi brankárov v Slovane Jánom Muchom a Martinom Krnáčom, ktorí mi povedali, že teraz majú výborný brankársky kolektív, čo úspech v Lige majstrov iba umocnil,“ prezradil.

Calzona o absencii Greifa

Reprezentačný tréner pred októbrovým zrazom povedal, že Greifa nenominoval aj preto, že brankárov máme dosť na kvalitnej úrovni. „Navyše na tomto poste sa nerobí veľa zmien. Máme zastabilizovanú trojicu brankárov. Sledujeme síce všetkých, ale na tejto pozícii nerobíme časté zmeny. Keď sme robili rozhodnutia, tak Greif nechytával, čo bolo na škodu. Rozhodli sme sa vtedy pre iných brankárov, s ktorými sme doteraz spokojní,“ ozrejmil.

Kto bol už v tejto sezóne v nominácii repre?

Martin Dúbravka (Newcastle United)

Marek Rodák (Al Ettifaq FC)

Henrich Ravas (Cracovia Krakov)

Dominik Takáč (Slovan Bratislava)

Ľubomír Belko (MŠK Žilina)

Richard Ludha (FK Teplice)

Tomáš Frühwald (Bohemians 1905 Praha)

Adam Danko (FK Železiarne Podbrezová)

Na snímke tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st. reaguje počas zápasu 3. kola ligovej fázy Ligy majstrov vo futbale FC Girona - ŠK Slovan Bratislava v Girone.
Tréner Weiss po Girone: Mali sme riskovať, potom bolo neskoro! Vyjadril sa aj k budúcnosti syna Zobraziť článok

Generálny manažér Slovana Bratislava Ivana Kmotrík ml..
Kmotríka ml. odmeny v Lige majstrov tešia, no nestačia: 20 miliónov eur nám rozpočet nevykryje! Zobraziť článok

Na snímke Marián Gáborík a Juraj Slafkovský.
Gáboríka nahnevali Slafkovského slová: Mňa ani Hossu si do huby neber! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk