Greif považuje za čudné, že vypadol z reprezentácie: Radšej si oddýchnuť, ako byť do počtu

Aktuálne je jediným slovenským brankárom, ktorý chytá v jednej z TOP 5 elitných líg sveta, ale v reprezentačnej hierarchii nie je v tejto ...

Aktuálne je jediným slovenským brankárom, ktorý chytá v jednej z TOP 5 elitných líg sveta, ale v reprezentačnej hierarchii nie je v tejto sezóne ani v prvej osmičke.

Fotogaléria

Dominika Greifa (27) to síce mrzí a čuduje sa tomu, ale na druhej strane je to vraj preňho možno aj lepšie, keďže mu nedáva zmysel takto reprezentovať...

V národnom tíme odchytal v rokoch 2019 a 2020 štyri zápasy, pričom mnohí si vtedy mysleli, že v tomto čase už bude reprezentačnou jednotkou, lenže on je teraz prinajlepšom deviatkou... Počas tejto sezóny sa totiž v nomináciách Francesca Calzonu (55) objavilo už osem gólmanov, ale Greifa by ste medzi nimi hľadali márne. Pritom aktuálne ako jediný Slovák chytá v elitnej lige, keďže z desiatich zápasov RCD Mallorca nastúpil do siedmich a klub z Baleárskych ostrovov je aj vďaka jeho výkonom na 6. priečke, ktorá by znamenala pohárovú miestenku.

Odchovanca bratislavského Slovana však nemrzí, že opäť nedostal pozvánku od Calzonu, hoci sa mu darí. „Som realista a vnímam situáciu, aká je. Príde mi však čudné, že keď som nechytával, bol som aspoň medzi náhradníkmi. A paradoxne teraz, keď mám hernú prax, som spomedzi náhradníkov vypadol,“ uviedol pre Rádio Slovensko.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Vníma to však tak, že tréner má jasnú jednotku i brankára, ktorý je v hierarchii hneď za ním. „S tým sa ťažko niečo robí. Tréner to aj verejne povedal na tlačovej konferencii, čo aj akceptujem, že to takto je,“ pripojil.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk